perjantai 7. heinäkuuta 2017

Ny yritys materiaalit

Materiaalit Ohjelman uudistumisen vuoksi, uudet ohjelmamateriaalit löytyvät kokonaisuudessa Twid -oppimisjärjestelmästä ja 2. Ohjelma on avoin yläkoulun ja toisen asteen oppilaitoksissa opiskeleville. Ohjelmat tukevat ilmiöpohjaisuutta ja tekemällä oppimista kannustaen opittujen taitojen soveltamiseen koulussa ja vapaa-ajalla. Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa perustetaan lukuvuoden, lukukauden tai kalenterivuoden ajaksi oikealla rahalla toimiva NY - yritys.


Ny yritys materiaalit

Polun ohjelmat tukevat ilmiöpohjaisuutta ja tekemällä oppimista. Tarkoituksena ei ole kirjoittaa liiketoimintasuunnitelmaa uudestaan kaikkien nähtäville, vaan lyhyt kuvaus liikeideasta. Toimittakaa samalla NY -yrityksen logo PNG, JPG tai JPEG -muodossa.


NY - yritys ei itsessään maksa veroa, vaan yrityksen tuottama voitto jaetaan NY -yrityksen osakkaille toiminnan päättyessä. Jaettu tuotto on osakkaille veronalaista tuloa, joka pitää ilmoittaa henkilökohtaiseen veroilmoitukseen kohtaan muut ansiotulot. NY - yritys tarjoaa hyvän pohjan omien ideoiden testaamiseen ja liiketoiminnassa tarvittavien taitojen kehittämiseen, joten vuodesta kannattaa ottaa kaikki irti. NY Oma yritys -ohjelmassa tärkeintä ei ole liiketoiminnan määrä vaan yrityksen alkuvaiheen toiminnan suunnittelu, idean kehittäminen ja hiominen eheäksi kokonaisuudeksi.


Nortech Metal Oy on yli vuotta toiminut monipuolinen koneistusalan yritys Isossakyrössä. Asiakkainamme on yrityksiä, joille toimitettavien osien tasainen laatu, mittatarkkuus ja häiriöttömät toimitukset ovat merkittäviä kilpailukeinoja. Ikävillä tunteilla – jännittämiselläkin – on tarkoituksensa. Yritys päästä kokonaan eroon jännittämisestä voikin päätyä epäonnistumiseen ja itseen pettymiseen, mikä taas ylläpitää jännittämisongelmaa.


Ole itsellesi myötätuntoinen. Jännittämisen taustalla voi olla liialliset vaatimuksesi itseä kohtaan. Työelämätaidot ja taloudenhallinta vahvistuvat sekä vuorovaikutustaidot ja yrittäjämäinen asenne kehittyvät. Valitse alla olevista tutkinnonosista juuri sinun yrittäjyyspolkuusi sopivimmat palat ja luo itsellesi yrittäjyyspainotteinen tutkinto. Sinun on mahdollisuus halutessasi perustaa NY - yritys , liittyä osuuskuntaan tai perustaa oma toiminimi jo opintojen aikana.


Ny yritys materiaalit

Yrittäjyyspolku on käytössä Salon seudun ammattiopistossa. Toimimme pääasiallisesti Suomessa. Toimintamme perustuu omaan ohjelmistoperheeseen, asiantuntijoidemme huippuosaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen. Varmistetaan, että kaikki hommat on hoidettu, voitot jaettu ja yritys lopetettu.


Jos kaikki kunnossa, niin tunti on vapaata. Tiimit pyörittävät yritystään lukuvuoden ajan tutustuen samalla yrittäjyyteen ja yritystoiminnan pelisääntöihin. Osallistutaan NY -messuille.


Tuotteemme ovat kotimaista käsityötä. Kaikki tuotteemme tehdään yksilö kerrallaan, jolloin kahta täysin samanlaista tuotetta ei ole. Perusteet -palvelun ilmettä uudistetaan. Uudelle etusivulle, josta löytyy myös uudet lukion opetussuunnitelman perusteet, pääset tästä linkistä.


Mikäli NY - yritys tuottaa omistajilleen voittoa tai maksaa palkkaa toiminnassa mukana olleille, on tämä tulo saajalleen veronalaista ansiotuloa. Jos kaveri- tai ystävyyssuhteessa ilmenee kiusaamista tai vallankäyttöä tai joku voi suhteessa huonosti, se ei ole säilyttämisen arvoinen. NY -yritystä ei merkitä kauppa- eikä ennakkoperintärekisteriin. On tärkeää, että molemmat osapuolet voivat hyvin.


Hyppy yrittäjyyteen tapahtui hitaan kypsyttelyn tuloksena, rohkeuden ja varmuuden kartuttua. Sisustusartesaanin koulutuksen aikana perustettu NY - yritys mahdollisti yritysidean testaamisen ja Pohjois-Karjalan ELY-keskukselta saatu perustamistuki puolestaan mahdollisti varsinaisen yritystoiminnan käynnistämisen. Idea voi perustua esimerkiksi osaamiseen, taitoihin tai keksintöön ja se voi saada alkunsa esimerkiksi jonkun tuotteen tai palvelun kehitysideasta. Yritysidea voi olla tuote, palvelu tai niiden yhdistelmä.


Haastan jokaista miettimään tätä kysymystä asettaessaan tavoitteita ja pohtiessaan sitä kuinka aikoo nämä saavuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit