keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Asumistuki maksupäivä

Asumistuki maksupäivä

Yleinen asumistuki. Eläkkeensaajan asumistuki. Kansaneläke, eläkettä saavan hoitotuki ja vammaistuet maksetaan tilillesi joka kuukauden 7. Asumistuki maksetaan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Voit hakea eläkkeensaajan asumistukea. Voit saada asumistukea vakinaiseen vuokra- tai omistusasuntoon.


Tammikuussa asumistuen maksupäivä on torstai 2. Helmikuun ja elokuun asumistuet ovat maksussa 3. Maaliskuussa ja marraskuussa asuntotuen maksupäivä on 2. Jos se on voimassa esim. Tarkistus tehdään 1. Kahteen asuntoon tukea ei voi saada yhtä aikaa. Ilmoitamme sinulle kirjeitse eläkkeesi maksamisen alkamisesta. Kunta-alan eläkkeiden maksupäivät. Kaikki Kelan maksupäivät eli kuukausittaisten maksujen päivämäärät, eläkkeiden maksupäivät ja muut rahapäivät yhdessä paikassa!


Maksupäivä on yleensä kuun 26. Lapsilisä maksetaan kuukauden 26. Katso ohjeet uuden verokortin hakemiseen OmaVerossa. Oon saanu viimeset 9v asumistukea ja aina, koko sen ajan on maksupäivä ollut kuukauden päivä.


Ja marraskuun asumistuki tulee ens maanantaina. Myönnettävä toimeentulotuki on tällöin vastaavasti pienempi. Kun saat vanhempainrahaa ja saamasi tuki on pienempi kuin palkka, jota olet saanut aiemmin, veroprosenttisi ei kuitenkaan välttämättä pienene. Palkasta, eläkkeestä, työttömyyskorvauksesta ja äitiyspäivärahasta voidaan ulosmitata pääsääntöisesti yksi kolmasosa. Myös lomarahat, luontoisedut, provisiot ja erilaiset palkkiot ovat palkkatuloa.


Ulosmitattava määrä lasketaan nettotuloista. Sosiaaliavustukset ja -tuet, kuten asumistuki ja lapsilisät eivät ole. Miten muutan liitteet sähköiseen muotoon? Omat eläketietosi -palveluun vietävä liite voi olla joko skannattu tai valokuva. Liitteen muoto voi olla pdf, jpg, tiff tai png ja yksi tiedosto saa olla kooltaan korkeintaan Mt.


Asumistuki maksupäivä

Työllisyysrahasto tuo turvaa työelämän muutoksissa. Tuemme työllisyyden edistämistä rahoittamalla työttömyysturvaa, aikuiskoulutusetuuksia, työttömyysajalta kertyvää työeläkettä ja palkkaturvaa. Kela on lähettänyt kaikille kansaneläkkeensaajille (vanhuuseläke, työttömyyseläke ja työkyvyttömyyseläke) kirjeen muutoksesta viikolla 35.


Jatkossa Kela maksaa kansaneläkkeen, rintamalisän ja ylimääräisen rintamalisän joka kuukauden 7. FPA: Pensioner från FPA Lapsen eläke Barn Orphan s Eduskunnan puhemiehelle Työeläkkeen maksupäivä on joitain poikkeuksia lukuun ottamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit