maanantai 31. heinäkuuta 2017

Te toimisto lahti

Viikonloppuisin suljettu. Aukioloajat kannattaa varmistaa esimerkiksi soittamalla ennen paikalla käymistä. Lähetä päivityspyyntö palvelun ylläpitäjälle Sivun tiedot ovat vanhentuneet, tarkistakaahan ne. TE - toimisto laatii kanssasi suunnitelman työnhaun onnistumiseksi. Monipuolisia työ- ja elinkeinopalveluja verkossa, puhelimessa ja kasvokkain.


Lisätietoja: te -palvelut.

Työ- ja elinkeinotoimistot. Tutustu myös oman alueesi rekrytapahtumiin Tapahtumakalenterista. TE -toimistot on jaoteltu maakunnittain. Ota mukaan pankkitunnuksesi tai mobiilivarmenne, jotta voimme itsepalvelualueella opastaa sinua hoitamaan veroasiasi OmaVerossa.


Joissakin tilanteissa hakemuksen voi perua ilman, että sitä pidetään koulutuksesta kieltäytymisenä. Tämän sivuston käyttö edellyttää Javascriptiä. Salli selaimen asetuksista Javascriptin käyttö. Denna tjänst använder JavaScript.


Toimitilojen markkinapaikka.

Se on perustettu 1. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Ethän siis lähetä meille viestissäsi henkilötietojasi, jotta tietoturvasi ei vaarannu. Henkilökohtaisissa, esimerkiksi työttömyysturvaasi koskevissa asioissa, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse kirjaamo. Etsitkö uutta työtä? Haluaisitko päivittää osaamistasi tai vaihtaa kokonaan alaa?


Vauhdittamo tarjoaa näköaloja erilaisiin työelämän risteyskohtiin. Asiakasta täytyy kuulla ennen keskeytyspäätöstä. Keskeytymisestä pitää antaa kirjallinen päätös, jos asiakas niin haluaa. Jos työt tai opinnot loppuvat ennen kuin asiakas on työllistynyt vakiintuneesti, keskeytynyt aktivointisuunnitelma jatkuu. Lahden Seudun Kehitysyhtiö LADEC auttaa yrittäjää työllistämiseen liittyvissä asioissa liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta.


Lahden toimipaikassa voit asioida pääsääntöisesti ajanvarauksella. Nuorille kuitenkin päivystys tiistaisin ja torstaisin klo 9-11. Voit aukioloaikoina käyttää itsepalvelupäätteitä työn ja koulutuksen. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa johtajana Fimeassa sekä Maaningan kunnanjohtajana. Lahti aloittaa virassa 15.


Verkkopalvelussa päätökset löytyvät tammikuun puolen välin tienoilla kohdasta ”Päätösten haku”. Duunitori on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia.

Eniten avoimia työpaikkoja yhdellä haulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit