maanantai 17. heinäkuuta 2017

Poliisille ilmoitus metelistä

Kokeile helppokäyttöistä suunnittelutyökalua tai valitse tuhansista malleista. Asunnosta kuului kova musiikki pihalle saakka. Ylikomisario Pohjolainen harmittelee, että ns.


Poliisipartion tullessa paikalle osa nuorista oli vahvassa humalassa. Paikan päällä poliisille selvisi, että talossa oli käynnissä kotibileet, joihin osallistui noin nuorta. Kotirauhan ja julkisrauhan suojaaminen.


Ilmoituksia tappeluista, metelistä ja karanneista koirista. Helsingin poliisille tehtiin tiistaina kello 15. Kontulankaarella Kontulassa. Poliisi otti asunnosta ja sen ulkopuolelta kiinni neljä henkilöä. Samaa mieltä olen kanssasi siitä, että jotenkin luontevaa olisi yrittää vaikkapa käydä sanomassa häiritsevästä metelistä ennen minkäänlaisia ilmotteluja.


Vaikka sitään mikään laki ei velvota. Säilyy naapuri sopukin. Enkä ymmärrä eläinsujelua, sillä järjestyshäiriöistä kannattaa ilmoittaa poliisille. Kerrostaloissa asuvien kesken tulee usein erimielisyyksiä melusta, joka haittaa ihmisiä eri tavoin. Kiinteistöliiton neuvontalakimies Virpi Hienonen sanoo, että yleisimmät kiistakysymykset koskevat koirien haukuntaa, juhlimista, musiikin kuuntelua, tai soittoa sekä riitelyn ääniä.


Heti teiden kuivuessa poliisille alkaa tulla valituksia mopojen ja moottoripyörien metelistä. Päristimiin mieltyneet ajajat suojautuvat itse meteliltä kypärän sisään ja antavat muiden nauttia aikaansaannoksistaan, sanoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen ylikonstaapeli Risto Maksimainen. Kiitos Marina Furuhjelm ja A. Todistajia löytyy pojan lisäksi aikuista, jotka näkivän naapurin menneen meille suoraan sisälle. Toistaiseksi en ole asiaa vienyt poliisille asti, mutta asumisoikeusyhdistys antoi heille kirjallisen varoituksen.


Se jo sinänsä on rauhoittanut heidän elämää ja olemme saaneet olla rauhassa. Lambert oli harhainen ja valitti huoneessaan olevista ”kuolleiden ruumiista”, joten paikalle saapuneet kolme poliisia päättivät viedä hänet sairaalaan tarkistettavaksi. Kahdeksalta tuli ilmoitus Värtsilästä. Paikalle ennettyään partio tavoittikin miehen pihamaalta.


Juhlatuulta nautiskellut kulkija oli oikein rennon ja iloisen oloinen ja kielsi häiriköineensä ketään missään. Karhapää ja Venäläinen uskoivat miestä. Poliisi löysi paikalta asunnon haltijan, 58-vuotiaan miehen, erittäin pahasti loukkaantuneena. Siis mikä ihmeen tarve sullakin on pitää asunnossa bileitä jatkuvasti? Poliisille tuttu mies häiriköi naapurin asunnossa.


Olet vissiin jostain maalta kotoisin? Yksi tyyppi jonka minä ainakain pistäisin kuriin eli soitto poliisille , ilmoitus isännöisijälle ja kolmen huomautuskerran jälkeen lennät ulos vaikka lääväsi olisi omakin. Taloyhtiö ottaa kämpän hallintaasi.


Ikävä kyllä, on sattunut tapauksia, että ihminen, joka on mennyt soittamaan naapurin ovikelloa melun takia on tapettu, hiljaittain eräs mies surmattiin näin ja muutama vuosi sitten vanhempi rouva surmattiin rappuun valitti metelistä. Tämmöise seikat pistää miettimään meneekö sinne itse, ja jos puolutat itseäsi syyte rapsahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit