torstai 27. heinäkuuta 2017

Metsä group tulos 2018

Laajan valikoiman kirjakauppa netissä. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti! Akryyli-, lasi-, metalli- ja puutaulut, sekä julisteet omasta valokuvasta. Find more about A Group here.


If you are looking for Group click here. Metsä Group sijoituskohteena Metsä. Markkinan heikkenemisestä huolimatta konsernin tulos säilyi hyvällä tasolla ja koko vuoden tulos oli erinomainen. Niinpä tämänpäiväisissä numeroissa ei ollut yllätystä.


Liikevaihto laski prosenttia. Yhtiön omavaraisuusaste oli prosenttia. Sellu ja kartongit olivat pääosissa, mutta myös muilla liiketoiminta-alueilla kehitys oli myönteistä.


Metsä group tulos 2018

Myös kartongin tilausvirta laski vuoden loppua kohden. Jos hanke onnistuu, Äänekoski alkaa lunastaa komealta kalskahtavaa nimeään. Näin onnistuu puunkorjuu keskikokoisella Komatsulla epätavallisissa olosuhteissa: Eipä ole tällaista talvea tullut aikaisemmin vastaan Etelä-Pirkanmaallakin olisi kovasti tarvetta harvennushakkuille, mutta leudot ilmat ovat pehmentäneet metsät ja tiet eikä homma etene toivottua tahtia. Hän sanoo kuitenkin, että yhtä hyvin tulosta voisi kutsua erinomaiseksi.


Stora Enso ja UPM jatkavat harvennusleimikoiden korjuuta. Kauden tulos verojen jälkeen nousi lähes 1miljoonaan euroon, mikä on lähes kaksi kertaa viimevuotista enemmän. Keskeinen syy oli Aasian sellumarkkinan matala hintataso, joka heijastui myös Euroopan hintoihin.


Sellumarkkinan arvioidaan kääntyvän nousuun varastotasojen normalisoituessa, hän kertoo tulostiedotteessa. Kemiin kaavaillun tehtaan miljoonaa tonnia havu- ja lehtipuusellua sekä lukuisia muita biotuotteita vuodessa. Yhtiö kertoi tänään toisen vuosineljänneksen tuloksestaan.


Tarjoamme laajan valikoiman kestäviä ja turvallisia tuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista, ja ne ovat kierrätettäviä. Puuta maailman huipulta. Keitele Forest Oy on yksi Suomen suurimmista mekaanisen puunjalostuksen toimijoista. Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, kestävä kehitys ja tehokkuus.


Metsä group tulos 2018

Biotuotetehtaan miljoonas sellutonni valmistui 8. Tulosparannusta auttoi muun muassa sellun ja kartonkien hintojen kohoaminen. DI, MBA Varatoimitusjohtaja Johtaja, Toimitilat, alueyksiköt ja infra. Avainsanat: tulos sellu metsä kysyntä hinta group auttaa vahva. Strategisena tavoitteena fokusoidumpi, tasapainoinen ja kannattava kasvu. Caverionin yhtiökokous pidetään maanantaina 23.


Metsäyhtiöt toivat markkinoille joukon käyttötavaroita ja pakkausratkaisuja, joissa fossiiliset raaka-aineet on korvattu biopohjaisilla. Pääoman tuotto on 12–prosenttia. METSÄ GROUP KERTOO perjantaina alkuvuoden tuloksestaan, mutta HS:n tietojen mukaan tilaisuudessa tiedotetaan myös yhtiön pitemmän aikavälin suunnitelmista.


Yhtiö todennäköisesti kertoo, mitä se tekee Kemin sellutehtaalleen. Tehdas on yhtiön vanhin. Tehtaan kohtaloa on pohdittu viime toukokuusta lähtien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit