tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kortinpidike

On monestakin syystä tärkeää, että henkilökortit ovat hyvin esillä. Yksi tärkeimmistä syistä on yrityksesi turvallisuuden takaaminen: kun kortit ovat näkyvillä, tiedät kuka yrityksessäsi liikkuu ja millä oikeuksilla. Kortinpidike kahdelle vaaka- tai pystysuuntaiselle kortille, Lue lisää.


Innovatiivinen lukittava kortinpidike joka lukitsee kortin sisällensä ja voi aueta vain avaimella. Suunniteltu estämään RFID-lukijat, mikä estää taskuvarkauksia.

Sivussa työntömekanismi korttien poistoon. Kortteja voidaan laittaa helposti kahden puunpalan väliin. Kaikkea yhdestä kortista enintään 2 miten vain haluat. Tyylikäs kortinpidike ttoimitetaan Trendhim. Henkilö kortinpidike , jota voidaan pitää kaulan ympärillä tai kiinnitettynä työvaatteisiin.


Kääntyvä liitin, jolla henkilökortin voi kiinnittää pysty- tai vaakasuunnassa. Suojaa myös ID- ja magneettijuovakortteja.

Kiinnitysklipsi voidaan vaihtaa kaulanauhaksi. Tämä kiinteä alumiininen kortinpidike suojaa tärkeimmät korttisi elektronisilta taskuvarkauksilta. Ei riko tai väännä korttejasi. Tilaa jopa kortille tai kohokuvioidulle kortille. Helppokäyttöinen työntömekanismi korttien poistoon.


Pystymallinen lukittava henkilökorttipidike on käytännölllinen ID kortinpidike korteille, joita vain harvoin on tarve poistaa suojakotelosta. Suojakoteloon mahtuu jopa kolme pankkikortin paksuista korttia. Magneettiraitakortti pysyy hyvin pidikkeessä ja kortti pysyy hyvin ehjänä, koska se ei pääse taittumaan.


Pidikkeessä on reikä, jolla se voidaan kiinnittää esim. Valkoinen kortinpidike klubikortille. Sopii erityisen hyvin Saab-klubin avainnauhaan, mutta luultavasti moniin muihinkin.


RFID kortinpidikkeen avulla saat lisäsuojan muun muassa pankki- tai luottokortillesi, ajokortille tai henkilökortille. Suoja estää tietojen lukemisen korteista. Pidike estää myös NFC:llä varustettuja älypuhelimia lukemasta tietojasi.


RFID viittaa siruihin ja antenneihin pienissä elektronisissa laitteissa ja korteissa. RFID KORTINPIDIKE XINDAO IDEOITA TOIMISTOON.

Tämä kortinpidike on suunniteltu niin, että RFID-lukijat eivät voi lukea henkilökortteja, luottokortteja, pankkikortteja, pankkitietoja, älykortteja, RFID-ajokortteja tai muita RFID-kortteja. Kun tarvitset ID-kortteja ja niille tarvikkeita, olemme se oikea yritys. Yli vuotta alalla takaa osaamisen! Tiedämme kuinka asiakkaita tulee kohdella ja kuinka tuottaa sinulle laadukkaat tuotteet kulunvalvontaan ja henkilöiden tunnistamiseen. Color4caren tavoitteena on tuoda väriä terveydenhuoltoon ja pyrimme välittämään tavoitettamme kaikilla tuotteillamme.


Se näkyy koko valikoimassamme, jossa on iloisia ja värikkäitä työvaatteita ja työvälineitä terveydenhuollossa työskenteleville. Kirjautumalla sisään saatte näkyviin sopimuksenne mukaiset hinnat ja tuotevalikoiman. Jos haluatte tietää lisää sopimusasiakkuudesta, lähettäkää meille viesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit