torstai 20. heinäkuuta 2017

Ulkoministeriö matkustustiedote turkki

Varaa your Hotelli Turkissa online. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä!

Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Koillis-Syyriassa sotilasoperaation, joka on pysähtyneessä tilasssa. Yksittäisiä iskuja on ollut myös Turkin puolella rajaa.


Terrori-iskujen mahdollisuutta Turkissa ei voida sulkea pois. Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa.

Onko matkakohteeseesi turvallista matkustaa? Matkustustiedotteet kannattaa tarkistaa aina, jos olet matkustamassa hiemankin epävakaalle seudulle. Tiedotteista löytyy taustatietoja paitsi polittisesta tilanteesta ja mahdollisista luonnonmullistuksista, myös käytännön oheita yleisemmistä. Finnair jatkaa toistaiseksi lentoja turistikohteisiin Turkissa, mutta tarjoaa matkustajilleen mahdollisuuden vaihtaa lentoja.


Putkonen kuitenkin huomauttaa, että Turkki on suomalaisten keskuudessa vakiintunut lomakohde ja valtaosa sinne suuntautuvista suomalaisten matkoista sujuu ongelmitta. Maassa asuu pysyvästi lukuisia suomalaisia, erityisesti Alanyan alueella. Maan etelärannikolla ja Istanbulissa asuu noin kaksituhatta suomalaista. Me blogg - passin voimassaolo matkan jälkeen turkki.


Syötä yhden tai useamman matkustajan tiedot. Sen keskeisiin tavoitteisiin sisältyy laskea inflaatioaste alle prosentin ja nostaa talouskasvu prosenttiin. Kansainvälinen valuuttarahasto ja Maailmanpankki ovat ennusteissaan Turkin valtiovarainministeriötä konservatiivisempia. Hätätapauksessa tai kriisitilanteessa ulkoministeriö voi ottaa yhteyttä matkustusilmoituksen tehneisiin.


Matkustusilmoitus kannattaa tehdä erityisesti silloin, jos matkustaa riskialttiille alueelle. Matkailijan terveysopas käsittelee monipuolisesti matkailijan terveyteen liittyviä aiheita. Oppaasta löydät muun muassa maakohtaiset rokotussuositukset tai -vaatimukset sekä ohjeita matkailijan terveysriskien ehkäisyyn.

Ulkoministeriön matkustustiedote Turkkiin. Turkkiin matkailevia noudattamaan erityistä varovaisuutta. Koko maassa turvallisuustilanne on edelleen epävakaa ja mielenosoitukset tai levottomuudet ovat mahdollisia. Suomen Turkin suurlähetystö on kommentoinut julkisuuteen, että maan lomakohteissa on edelleen yhtä turvallista kuin ennen Syyrian sotilasoperaatiota.


Aiheesta on kertonut mm. Vieraanvaraisuutta, lämpöä, edullista lomanviettoa ja ripaus idän eksotiikkaa – tätä kaikkea on Turkki. Turkki tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia, halusitpa nauttia joutenolosta, seikkailla omin päin tai harrastaa aktiivisesti.


Turkki on yksi niistä harvoista Euroopan maista, joka voi ylpeillä 3aurinkoisella päivällä vuodessa! Madventures ja ulkoministeriö neuvovat maailmanmatkaajia - YouTub. Suomen kansalaisille tai myöntävät suomalaisille viisumin kohdemaahan saapuessaan.


Hyppää pääsisältöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit