torstai 7. heinäkuuta 2016

Amk haku 2019

Korkeakoulujen yhteishaku. Yhteishaku järjestetään kolme kertaa vuodessa, kaksi kertaa keväällä sekä kerran syksyllä. Jos olet ollut läsnäolevana opiskelijana kolme lukukautta, sinulla tulisi olla suorituksia vähintään 6op, neljä lukukautta op, jne. Tästä osiosta saat tietoa Diakiin hakemisesta.


Esittelyssä ovat myös koulutukset. Tutustu sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen alan koulutuksiimme!

Hakujaksot ja aikataulut. Opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan viimeistään 8. Oma Opintopolku – palveluun. Vaikka jollain pistemäärä olisi päässyt edellisenä vuonna sisään, se ei tarkoita, että samalla pistemäärällä pääsisi varmasti seuraavana vuonna sisään ja päinvastoin. Tilastotietoa hakijoista Tilastotietoa hakijoista. AMK -koulutuksiin, on päättynyt.


Tarjolla olevat vaihtoehdot täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen.

Meillä voit opiskella myös verkossa. Päiväopintoina suoritettavia koulutuksia on yhteensä 1 joista kaksi on englanninkielistä koulutusta. Voit myös opiskella amk - ja ylempään amk -tutkintoon johtavia koulutuksia monimuoto-opintoina, jotka on pyritty suunnittelemaan joustaviksi niin, että niitä voi suorittaa työn ohella tai toiselta paikkakunnalta.


Turun AMK tarjoaa koulutusta,. Amk -koulutuksen hakijoiden taustat -raporteilla voi tarkastella amk -koulutukseen hakeneiden aikaisempia hakuja, opiskeluja ja Suomessa suoritettuja tutkintoja. Raporteille on tehty tietosuojaus henkilöiden tunnistettavuuden välttämiseksi. Lisätietoja suojauksesta löytyy raporttien selite-välilehdeltä.


Tutustu huolellisesti valintakokeeseen liittyviin ohjeisiin ennen kevään toisen yhteishaun alkamista. Hae opiskelijaksi, jos sinulla on toiseen asteen tutkinto, esimerkiksi lukio- ja y­li­op­pi­las­tut­kin­to tai ammatillinen perustutkinto. Jatko-opiskelu mahdollistaa uralla etenemisen esimerkiksi esimies- ja kehittämistehtäviin. Portaalissa on perustiedot opintojaksoista.


Opintojakson tietojen yhteydessä on linkki, joka johdattaa opintojakson tarjoavan ammattikorkeakoulun omille sivuille. Meiltä yhteishaussa mukana kolmetoista amk -tutkintoon ja neljä master-tutkintoon johtavaa koulutusta. Sosionomi ( AMK ) Sosionomin koulutus antaa valmiudet sosiaalialan laajalle kentälle asiakas-, ohjaus-, neuvonta- ja johtamistyön tehtäviin. Sosionomi työskentelee julkisen ja kolmannen sektorin sekä yksityisten palveluntuottajien moninaisissa työtehtävissä varhaiskasvatuksessa, nuorisotyössä, lastensuojelussa, mielenterveystyössä, kriminaalityössä, maahanmuuttajatyössä.


Yhteisöpedagogi ( AMK ) -tutkinnon työyhteisön kehittäjän opinnot antavat sinulle laaja-alaiset valmiudet toimia erilaisissa työyhteisön kehittämisen asiantuntijatehtävissä. Koulutuksen myötä sinusta kasvaa kehityshakuinen ja uudistumiskykyinen HR-osaaja tai muussa roolissa työskentelevä kehittämistyön.

Avoimen AMK :n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opinnot voivat olla maksullisia tai maksuttomia opinnon tarjoavan ammattikorkeakoulun käytännön mukaisesti. Tarkemmat tiedot käytännöistä löytyvät jokaisesta opintojaksokuvauksesta erikseen. Opintoja voivat valita myös ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijat. Työvoimakoulutus projektitehtävistä kiinnostuneille - haku avoinna!


Data hyötykäyttöön -seminaari 10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit