perjantai 1. heinäkuuta 2016

Hatanpään valtatie 16

Muistutamme asiakkaitamme. Löytötavaran aukioloajat: ma-pe klo - 16. Poliisipäivystys ma-pe klo 8-(la ja su suljettu) puh. Sen pohjoispää ulottuu Tammerkosken itärannalle, missä se risteää Hämeenkadun kanssa.


Liikennejärjestelymuutosten valmistuttua aloitetaan.

Suomen suosituin ja kattavin lounaslistoja kokoava palvelu. Tilaa ilmoitukset uusista kohteista sähköpostiisi. Viihtyisät tilat sopivat päivittäisiin kokoushetkiin sekä juhlavien iltatilaisuuksien pitopaikaksi. Vuolteenkatu–Tampereen valtatie -osuudella työt aloitetaan aitaamalla työmaa-aluetta 7. Jalankulkuväylä kaventuu, mutta säilyy nykyisellä paikallaan kiinteistöjen edustalla.


Tämä kaunis ja valoisa asunto on tarvittaessa mahdollista muuttaa myös nelikoksi. Hatanpään Valtatie 12– edustalta.

Lämmitysmuotona edullinen kaukolämpö ja jakotapana miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikki keskustan palvelut ovat aivan vieressä ja lähellä on myös rautatieasema. Kauppakeskustoimisto.


Sisäänkäynti Koskenrannan puoleisesta päädystä. Mihin asti: ValtatieYksityiskohdat. Lähellä Tammelanpuistokatu 21.


Se on perustettu 1. Passikuvat Tampereen keskustassa, poliisilaitoksen lähellä. Olemme avoinna: Ma-pe 9-17. Viikon jokaiselle arkipäivälle on ravintolan leipomossa aamulle paistetut sämpylät sekä herkulliset leivonnaiset. Ravintola palvelee arkisin 07:45- :00.


Eräsalon Kirjapaino Oy. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Kiinnostaako sinua kirjoittaminen, valokuvaaminen, juttujen teko, haastattelut, sosiaalisen median ylläpito tai verkkolehden tekeminen?


Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta.

Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen. Ota mukaan pankkitunnuksesi tai mobiilivarmenne, jotta voimme itsepalvelualueella opastaa sinua hoitamaan veroasiasi OmaVerossa. Original Sokos Hotel Ilves Ilves on hotelli täynnä tapahtumia keskellä Tamperetta.


Sisä-Suomen poliisilaitos Tampereen pääpoliisiasema sijaitsee kunnassa Tampere, alueella Ratina. Katso myös alueen yritykset. Akaa, Toijala, Valtatie 16. Löydä uusi kotisi jo tänään! Pihlajalinna Koskiklinikalla toimii yli kolmesataa yleis- ja erikoislääkäriä sekä noin terveysalan ammattilaista.


Tutustu valikoimaamme verkossa. Tarjolla ovat laajat kuvantamisen sekä laboratorion palvelut yhden katon alla, ja sairaala mahdollistaa hoidon samoissa käsissä alusta loppuun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit