perjantai 1. heinäkuuta 2016

Fotomylly passikuva hinta

Tarjoamme nyt myös kuvien lähettämisen suoraan lupahallinnon valokuvapalvelimelle, sähköistä passi- ja henkilökorttihakemusta varten. Meiltä myös viisumi-,ajokortti- ja ID-kuvat. Hinta sisältää kuvauksen joko studiossa tai miljöössä (koevedoksia n kpl ), vihkimisen kuvauksen.


Official passport pictures for Finland and European countries and special size passport pictures in custom sizes, welcome. Passikuvat hintavertailussa, Oulu - ePassikuva. Sähköiseen lupapalveluun toimitettavan kuvan hinta on tyypillisesti n. Halvimmillaan sähköisen kuvan voi saada 10€:lla ja kalleimmillaan saa pulittaa jopa yli 30€. Jos tulostetun kuvan haluaa saada edullisesti, kannattaa kuvaamojen lisäksi pitää mielessä kuva-automaatit ja Verkkokauppa.


Kuvan toimittaminen sähköisesti poliisin järjestelmään nopeuttaa huomattavasti asiointia poliisilaitoksella. Viisumikuvat ja lasten passikuvat saat meiltä ammattitaidolla. Ilmeet, silmälasit, päähineet ja ehostus. Perussääntö on, että kasvojen on näyttävä kokonaan ja erityisesti silmien on erotuttava selvästi. Lähtökohtana on, että pää on keskellä kuvaa ja sekä kasvot että hartiat ovat kohtisuorassa kameraan nähden.


Pään pitää olla suorassa. YKKÖSSUUTARI on Oulussa toimiva uuden ajan monipalvelupiste ja Pohjois-Suomen johtava autonavainten valmistaja. Sähköinen CV-kuva passikuvausstudiossa sähköpostiisi 4-5. Zippo- ja Leatherman-työkalut, passikuvat, kaiverrukset ja jalkinekorjaukset. Toimimme S-marketin talossa, Raksilassa, Oulussa.


Sähköiset passikuvat tyytyväisyystakuulla saat seuraavista kuvaamoista: Fotoliike. Jos hinnastossa ei mainita haluamaasi kuvausta tai haluat tiedustella mahdollisia muita tuotteita tai kuvakokoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. Oulun Kuva on kamerakauppa, kuvakauppa ja valokuvaamo.


Se on keskittynyt Internet-kuvapalvelun pyörittämiseen. Palvelut tuotetaan ja ylläpidetään Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit