perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kuittilomake

Ilmainen PDF-kuittipohja. Tarvitseeko sinun tulostaa käteiskuitteja silloin tällöin? Laskuharin ilmainen kuittipohja mahdollistaa käteiskuittien tulostamisen helposti ja vaivattomasti.


Käteiskuitti, maksutosite, käteislasku… käytitpä mitä termiä tahansa, kuitti myydystä tuotteesta tai palvelusta on aina hyvä antaa asiakkaalle. Käteiskaupasta on pääsääntöisesti aina tarjottava asiakkaille kuitti.

Tästä artikkelista löydät ohjeita kuitinantovelvollisuudesta. Myyjän on tarjottava asiakkaalle käteisellä rahalla tai maksukortilla maksettaessa kuitti. Kuittausta vaativien asiakirjojen kohdalla jäljentävä lomake on loistava ratkaisu, joka nopeuttaa toimintaa ja varmistaa, että tiedot kaikissa lomakkeissa ovat yhtenäisiä. Kuitti on asiakirja, joka todistaa käteiskaupassa tapahtuneen maksusuorituksen. Kuitti on lain mukaan tarjottava asiakkaalle, jos maksu suoritetaan käteisellä tai käteiseen rinnastettavalla tavalla.


Helppo ja nopea kuitin ja laskun tulostus. Lataa ilmainen kuittipohja Excel-muodossa! Kuitti (myös kassakuitti) on yleisesti käytössä oleva suorituksesta saatava, vapaamuotoinen kirjallinen tai sähköinen todiste.

Kuitin luovuttaja toteaa transaktion tapahtuneen, jonka todisteena toimii kuitti-asiakirja. Laskuhari tarjoaa myös ilmaisen PDF-laskupohjan yrityksille, jotka eivät vielä tarvitse laajempaa laskutusohjelmaa. Suosittelemme kuitenkin ensin kokeilemaan, kuinka helppoa Laskuhari-laskutusohjelman käyttö on. Virhe valikkoa ladattaessa, lataa sivu uudelleen.


Kirjoituspaperia g (ei jäljentävä). Kuittilomake KauppaKartanoComista edullisesti ja nopeasti. Saatavissa: Heti Varastossa: kpl Lue lisää Vertaa 3. Kaikki verkkokaupan tuotteet toimitetaan kotiinkuljetuksella. Yhteenveto takakannessa. Valtiokonttori palvelee sekä valtionhallintoa että kansalaisia ja yhteisöjä.


Palvelulupauksemme: ”Asiat hoituvat kanssamme vaivattomasti, nopeasti ja läpinäkyvästi. Voit tutustua palveluihimme oheisten linkkien tai sivuston valikoiden kautta. Lomakkeet löydät kunkin palvelun omalta sivulta. Ne ovat vaakamallisia ja kokoa A6.


Tekstit ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen pakettitoimituksiin, kun tilaat yli 150€ arvoisesti! Kun elinkeinonharjoittaja myy tavaroita tai palveluita, niin myyntitapahtumasta on aina tehtävä myyntitosite, joka dokumentoi kyseisen liiketapahtuman tiedot.

Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Täsmällinen toimituspalvelumme kuljettaa tilauksen ovelle asti kello 8. Tilaa ja nouda myymälästä. TopOffice Toimistotuote.


Pääsääntö on, että kaikki palveluiden ja tavaroiden myynti on arvonlisäveron (ALV) alaista myyntiä. Poikkeuksen tästä muodostavat vain ne tapaukset, jotka on lain mukaan erikseen vapautettu arvonlisäverosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit