maanantai 18. heinäkuuta 2016

Kutsukorttien suunnittelu

Taattu tyytyväisyys. Valitse malli ja lisää kuvat. Suunnittele henkilökohtaiset taitekortit Easyprintissä online! Jos haluat suunnitella ja tehdä itse oman kutsukortin, onnistuu se helposti käyttämällä valmista korttimallia jonka voi muokata mieleisekseen. Näin varmistat, että mahdollisimman moni pääsee juhliisi mukaan ja ehdit suunnitella rauhassa unelmiesi juhlat.


Tilaa kutsukortit ajoissa verkkokaupastamme ja toimita ne vieraille.

Yllätä ystäväsi upeilla kutsukorteilla, jonka saatuaan he eivät malttaa odottaa. Täältä miljoonat asiakkaat hankkivat käyntikorttinsa, kotisivunsa ja paljon muuta. Jopa yritykset voivat juhlia. Lataa kuvia tarinoita tapahtumia ja edistää yrityksen hauska tapa. Henkilökohtaisten kutsukorttien avulla jokainen tulee.


Tarvitsetko ideoita ja inspiraatiota? PODin muokkaustyökaluilla on helppo rakentaa täydellinen kutsu. Mitä tarkoittaa kutsukortissa RSVP?

Tuleeko kutsukorttiin kirjoittaa molempien puolisoiden nimet, kun kutsutaan pariskunta? Puolison nimi kirjoitetaan kutsuun, jos se tiedetään. KUTSUTEKSTIT - KUTSUKORTIN TEKSTIT - KUTSURUNOT - KUTSUKORTIT - hauska kutsuteksti.


Tekstimalli, kutsun tekstimalleja kutsukortteihin. Tuotteiden takana on turkulainen graafisen alan yrittäjä Anna Sarjomaa, jolle painotuotteiden suunnittelu on lähellä sydäntä. Kun kutsuttavat vieraat on saatu listattua, on hyvä aloittaa kutsukorttien suunnittelu. Jos vain aikaa ja intoa riittää, suosittelee Laine kutsukorttien tekemistä itse valmiskorttien sijaan.


Aika hauska on, jos lapset tekisivät kutsut yhdessä vanhempien kanssa. Näin kutsuista tulee itsetehdyn näköisiä, Laine sanoo. Paperin valinnalla voit vihjaista, minkä tyyliset hääjuhlat ovat tulossa. Hyvä kutsukortti häihin on siis persoonallinen ja antaa kutsuvieraalle vihjeitä tulevasta hääjuhlasta. Verkkokaupat ovat suunnitelleet sivunsa niin, että korttien suunnittelu ei vie valtavasti aikaa, eikä vaadi aiempaa osaamista.


Itse asiassa korttien suunnittelu onkin mukavaa ja rentouttavaa ajanvietettä, johon voivat osallistua myös perheen. Rakastan kutsukorttien suunnittelua ja kauttani voit tilata yksittäiset kutsusuunnittelut tai halutessasi kaikki juhlien paperituotteet. Olisi mahtavaa työskennellä kanssasi!


Sano ’”tahdon” kauniille hääkutsuille erinomaisen edulliseen hintaan. Teksti: Anu Kylvén Yleensä juhlia suunnitellaan ja aletaan järjestää hyvissä ajoin.

Kutsu kertoo juhlan luonteen. Scanseri Oy:n verkkokauppa. Meiltä voit ostaa painotuotteet suoraan netistä. Voit tilata tuotteet omilla tiedostoilla tai luoda yksinkertaista aineistoa suunnittelutyökalulla.


Mikäli haluat tietää lisää kutsukorttimateriaaleistamme tai sinulla on mielessä jokin tietynlainen paperi, jota haluaisit käytettävän kutsukorteissasi, ota rohkeasti meihin yhteyttä! Ohjeita kutsukorttien suunnitteluun ja toteutukseen Ensi kesän hääpareilla alkaa olla viimeistään nyt viimeiset hetken suunnitella kutsukorttejaan ja syksynkin hääparien on jo syytä alkaa tehdä valintoja kutsujensa suhteen. Painamme kutsut ja kortit, esim. Ifolorilta löydät kutsukortit ja kutsukorttimallit joka tilaisuuteen. Tilaa ylioppilaskutsut, rippijuhlakutsut, hääkutsut, save the date kortit sekä kutsukortit syntymäpäiville ja lastenjuhliin helposti netistä.


Meidän kutsukortit ovat edelleen jossain maailmalla, eli tilattu jo aikaa sitten (melkein heti kun tiedettiin, että naimisiin mennään), ja hetken kesti ennen kuin tämän IHANAN kortin löysin. Lajitelmassa omaan silmään mielytti eniten kauniit elegantit ja pitsiset kortit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit