keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Visa peittosuoja hinta

Visa peittosuoja hinta

VISA jättää puunsyyt kauniisti näkyviin, ja sen hyvä vesihöyryn läpäisykyky päästää kosteuden tehokkaasti ulos rakenteesta. Puolihimmeä peittosuoja ulkokäyttöön. Puujulkisivuihin, räystäisiin ja muihin säärasitukseen joutuviin puurakenteisiin. Hirsi-, höylä- ja sahapinnoille sekä teollisesti pohjamaalatun puutavaran pintamaalaukseen. Katso tuotteen hinta Valitse myymäl.


Visa peittosuoja hinta

Lisää ostoskoriin Tiedot. Tarjoushinnat voimassa vain 14. Tuliterät laitteet, edukas hinta ja ihan loistava henkilökunta. Peittosuoja house a 9l. Voit luottaa niiden hinta -laatu -suhteeseen.


RTV – Paras Sisustuskauppa. Stories Story Shares. Puunsuojan tai peittosuoja varmistaa, että puun pintaan syntyy suojaava pinta, joka estää vaurioiden muodostumisen puuhun.


Visa peittosuoja hinta

LTU Oy:n kokonaisvaltainen laatu syntyy tuotevalinnoista. Käyttämämme sisämaalit, ulkomaalit ja tasoitteet sekä käyttöturvallisuustiedotteet. Vesiohenteinen, pitkän huoltovälin hybridisideaineinen peittosuoja ulkokäyttöön. VISA PREMIUMIN hybridisideaineen akrylaatti ja alkydi on istutettu toisiinsa modernilla teknologialla, joka tekee tuotteesta erityisen kestävän.


Kevyesti levittyvä VISA PREMIUM antaa peittävän suoja jättäen puun pintakuvioinnin näkyviin. VISA muodostaa puolihimmeän, peittävän ja vedenkestävän, mutta hyvin hengittävän pinnan jättäen puunsyyt kauniisti näkyviin. Erinomainen tarttuvuus ja kestävyys. VISA on joustava käsitellä ja se kuivuu nopeasti. Maalin sisältämä akrylaatti säilyttää joustavuutensa vanhetessaankin eläen puun mukana ja suojaten puuta pitkään.


Visa peittosuoja hinta

Vinha Luotettavaa suojaa Vinhalla. Vinhalla sivelet helposti puolihimmeää, alustan mukaan elävää suojaa niin lauta- kuin hirsipinnoille. Uusille tai aiemmin käsitellyille puupinnoille. Ilmoituksia yhteensä 22 Myydään käytetty, ostetaan ja rekrytoidaan.


Tuotteen hieno koostumus antaa peittävän suoja jättäen puun pintakuvioinnin näkyviin. Visa buzz alkaen €. Kestävä ja hengittävä peittosuoja kaikille puutaloille. Tee ulkomaalaus oikein Oikein tehty, laadukas ulkomaalaus pysyy puhtaana liasta, säilyttää värinsä sekä pitää talon siistin näköisenä. Citroen visa myydään alkaen €. Huolellinen maalattavan pinnan esikäsittely on onnistuneen maalauksen perusta. Likaisia pintoja ei saa maalata, joten maalauskohde täytyy aina puhdistaa mahdollisesta liasta, pölystä ja muista epäpuhtauksista.


Yksinkertaisimmillaan tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit