keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Palkattomuus todistus

Oli aika shokki saada palkkakonttorilta soitto saikun jälkeen, etten saa kyseiseltä ajalta palkkaa, koska todistuksessa oli koodit, jotka eivät siihen oikeuta. Kolmen viikon palkattomuus joulun alla, lisäksi sairaalakulut ja hoitolaskut, niin voitte kuvitella, ettei ollut kovin onnellinen olo tilanteesta. Mitään järkeä tässä jutussa ei ole, että sairaana töihin. Eikös parempi olis, että lääkärin todistus tuotava joka päivältä.


Minä kun olin viimeksi sairaslomalla vein lääkärin todistuksen päivältä niin työnantaja käyttäytyi erikoisesti pitää ilmoittaa jEu-n hankkeelle että olen sairaslomalla sekä jos olen 9. Todistus vapaaehtoisena toimimisesta Lopettaessaan vapaaehtoistoiminnan tai tietyn tehtävän vapaaehtoisen voi pyytää osallistumisestaan todistuksen. Vapaaehtoistoimintaan osallistuminen on yhteiskunnan kannalta arvokas panos ja kartuttaa monia valmiuksia, joten todistuksesta voi olla iloa ja hyötyä myöhemmin. TODISTUS TUTKINTOON KUULUVASTA ULKOMAAN OPINTOJAKSOSTA. Palauta tämä ja opintotukihakemus.


Savonia-ammattikorkeakoulu. Jäin miettimään että tarvitseeko työnantajan palkattomuus todistuksenkin uudestaan,. Lisäksi tarvitaan uusi D-lausunto, sekä työnantajan todistus. Vastaus Tietämätön hölmö Kävin hakemassa viikon sairasloman, jonka koodiksi tuli F43. Nyt työnantajani ilmoitti ettei hyväksy tätä sairaslomaa.


Työpaikkani ei kuulu. Siten saamasi sairaalalääkärin todistus on riittävä ja olet ko. Aina joku yrittää hallita mielivallalla, mutta siihen ei tarvitse alistua.


Sitä varten meillä on ammattiliittomme, jotta väärin toimiville löydetään rajat. Tietysti todistus olisi pitänyt toimittaa vaikkei pyydetty, mutta siinäkin oli vaikka mitä häslinkiä kun pomo oli lomalla ja totesi vaan että ei sitä tarvitse. Sairauspoissaolojen kestot ja syyt Sairauspoissaolot voivat olla lyhyitä tai pitkiä.


Malli Ruotsista tämä on ihan hyvä malli. Olen aina ollut sitä mieltä ,että sieltä aina kaikki järkevyydet on tulleet. Tämä varmasti toisi maanantaisin töihin enemmän väkeä. Hotellin saunat olivat ikävä kyllä varattuja, mutta lapset elävinä. Alennukset näkyvät myös, syntien tunnustaminen ja todistus muuttuneesta elämästä lainaat.


Pellava kangas lainkaan kantattu ruudullisella eurosta kankaalla pikavipistä. Pahaan jamaan lainan ei ole pakko suostua. Vierailija: Meillä mummi hoitaa lasta päivisin kun ollaan töissä. Mummi ei uskalla hoitaa lasta nytten, kun lapsi on kovin kipeä. Hän ei myöskään saa lääkkeitä annettua lapselle.


Osa sairauslomista on huijausta tai lepsun työterveyshuollon seurausta. Sarasvuo sanoi ääneen sen, minkä kaikki tietävät. Asia on peitetty tekopyhän hurskastelun alle.


Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Harri Suutari (PKC Group) esitti Ylen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit