keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Sydän satakunta

Sydän -Satakunnan verkkopalvelussa voit jättää oman ilmoituksesi kätevästi ja edullisesti. Valitse haluamasi osasto ja tutustu valikoimaan. Itsepalvelukanavassa voit tehdä annettujen mallien mukaisia ilmoituksia. Nyt pystyt jättämään ilmoituksesi kätevästi ja edullisesti itsepalvelun kautta alla oleviin osastoihin.


Sydän-Satakunta on Kokemäellä kerran viikossa ilmestyvä paikallislehti.

Ilmestymispäivä on torstai. Lehteä kustantaa Alma Mediaan kuuluva Alma Aluemedia Oy, joka julkaisee myös useita muita paikallislehtiä. Lehdet ilmestyvät torstaisin.


Tilaus- ja lukijailmoitusasioissa Sinua palvelee puhelinasiakaspalvelumme. Myytkö renkaita tai autojen varaosia? Vuokraatko liiketilaa? Ilmoita tuotteistasi ja palveluistasi lehden lukijoille.

Jäsenmäärä on lähes 60 josta puolet elinsiirrokkaita. Satakunnan sydänpiiri toimii sydän - ja verisuoniterveyden edistämiseksi yhdessä jäsenyhdistysten kanssa tuottamalla laadukkaita palveluja ja luomalla yhteistyöverkostoja. Alma-Median omistama lehti alkaa ilmestyä kerran viikossa ensi vuoden alusta alkaen.


Lehti käsittelee Kokemäen, Harjavallan, Nakkilan ja Kiukaisten asioita. Toimitus tarkistaa lähetetyt tapahtumatiedot ja voi myös muokata tekstejä ennen julkaisua. Tapahtumatietoja julkaistaan verkkopalvelun lisäksi painetun Satakunnan Kansan päivittäisellä ja viikoittaisella tapahtumapalstalla.


Löydä koko Suomesta vuokrattavia asuntoja, mökkejä, autopaikkoja, tontteja kimppakämppiä ym. Yritysten ja yksityisten ilmoitukset. Se on perustettu 18. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Hakuehdoilla löytyy kohdetta.


Here you can order a novelty notification of Lehtipiste’s totally new products. If you want to subscribe a notification of a known products new issue, please go to the products own site. Harjavallan keskustaan avataan kohtaamispaikka yksinäisille aikuisille maaliskuun alussa.


Harjavallan aikuisten kulma eli Haiku on avoinna kolmena päivänä viikossa entisen kukkakaupan tiloissa.

Koristeellisia puutaloja, idyllisiä katunäkymiä. Elinvoimainen Rauman sydän tarjoaa kävijöilleen historiaa, kädentaitoja ja kulttuuria. Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä Kuntayhtymä toimii Harjavallan ja Kokemäen kaupunkien sekä Eurajoen ja Nakkilan kuntien alueella.


Klikkaa ja tutustu! Raumaa ajateltaessa mieleen juolahtavat omalaatuinen murre, pitsiviikot ja ennen kaikkea kaupungin sydän - Vanha Rauma. Alueen kapeat kadut puutaloineen ja houkuttelevine näyteikkunoineen luovat idyllistä tunnelmaa.


Sanonta Suomen kaunein kauppakeskus ei ole syntynyt tyhjästä. Meillä on toimipisteet Harjavallassa ja Säkylässä. Lännen Talopalvelu Oy on isännöintiliiton jäsenyritys.


Isännöinnissä noudatamme asunto-osakeyhtiölakia sekä kiinteistöliiton ohjeita ja hyvää isännöintitapaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit