maanantai 4. heinäkuuta 2016

Golf uudet säännöt

Uusin muutos astui voimaan poikkeuksellisesti jo 1. Pelaajan opas ladattavissa TÄSTÄ. Hanki oma sääntökirjasi tai. Jos aiemmin on saattanut tuntua, että säännöillä lähes etsitään rangaistuksia pelaajille, on kyseisiä kohtia pyritty karsimaan. Muutama muutos tulee olemaan huomattava pelin kannalta. Suomenkieliset säännöt ovat nyt saatavilla alla olevasta linkistä.


Golf uudet säännöt

Golfliiton sivuille pääset tästä. Golfin uudet säännöt astuivat voimaan 1. Uudistuneeseen sääntökirjaan. Arviolta maaliskuun puolessa välissä). Infoamme heti kun saamme sääntökirjoja klubille.


Sääntökirjan suomennos on julkaistu ja v oit tutustua ja ladata PDF-tiedoston TÄSTÄ. Kaikki säännöt tarkastettiin ja uudelleen kirjoitettiin. Lisäksi termejä ja määritelmiä uusittiin. Voimaan säännöt astuvat kuitenkin vasta vuodenvaihteessa, joten tämä kausi pelataan loppuun nykyisillä. Tavoitteena on ollut tuoda golfin säännöt nykyaikaan, tehdä niistä reilumpia sekä helpottaa pelaamista.


Pelinopeus on myös avainasemassa, ja ready golfiin – lyö kun olet valmis. Vuodenvaihteessa voimaanastuvassa uudessa sääntökirjassa golfin sääntöjä on karsittu ja helpotettu aiemmasta. Tältä sivulta löydät helposti linkkejä sivuille, josta saat parhaiten tietoa uusiin sääntöihin liittyen.


Talvella on hyvä aika ottaa uudet säännöt haltuun. GoGolf koosteeseen uusista säännöistä pääset tästä. Syyskokouksen yhteydessä 17. Asiantuntijana Suomen tunnetuin golftuomari Arto Teittinen. ALLA OLEVASTA LINKISTÄ VOIT TUTUSTUA YHDISTYKSEN UUSIIN SÄÄNTÖIHIN.


Golf uudet säännöt

Tällä kertaa muutokset ovat hyvin merkittäviä ja laajoja. Koko sääntökirjan rakenne muuttuu ja moni golfkentällä tapahtuvista asioista muuttuu joko rangaistuksiltaan tai toimintatavoiltaan. Uudet säännöt tutuiksi 27. Luennolla käydään läpi vuodenvaihteessa voimaan tulleet uudet golfin säännöt.


Säännöt sekä SGL:n materiaalipankista. Voit tutustua ja ladata PDF-tiedoston TÄSTÄ. Kannattaa kerrata tärkeimmät kohdat, se säästää lyöntejä.


Golf uudet säännöt

Sääntöuudistuksen tavoitteena on ollut tuoda golfin säännöt nykyaikaan, tehdä niistä reilumpia ja helpottaa pelaamista. Vuoden vaihteessa ovat tulleet voimaan uudet golfin säännöt. Sääntöihin on tehty suurimmat muutokset kahteenkymmeneen vuoteen.


Yhdistyksen kieli on suomi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit