tiistai 26. heinäkuuta 2016

Eazy kevytyrittäjä

Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä.


Keskity siihen, mitä osaat ja haluat tehdä. Myy ja markkinoi osaamistasi ja palveluasi, sovi työsi hinnoittelusta, laskutuksesta ja aikatauluista suoraan asiakkaittesi kanssa. Ainoa kulu on palvelumaksu asiakkaasi maksamista laskuista. Yhdestä ja samasta asiasta saatetaan laskutuspalvelusta riippuen puhua monilla eri nimillä – kevytyrittäjä on kuitenkin termeistä suosituin, ja se on alkanut pikku hiljaa vakiintua yleiseen käyttöön.


Zervant, Eezy ja Ukko tekevät yrittäjyydestä yhä helpompaa. Kevytyrittäjä -termin lanseerasi aikoinaan käyttöön Ukko. Tässä artikkelissa tutustumme näiden kolmen yrityksen palveluihin ja selvitämme, kenelle sopii kevytyrittäjyys ja kenen tarpeita palvelevat pienyrittäjän laskutuspalvelut. Onko teillä kenelläkään kokemusta tuosta Eezy.


Hyvistä ja huonoista puolista kuulisin mielelläni, kannattaako se? Itse kun katsoin esittelyjä tuosta firmasta, vaikuttaa se hyvältä startaukselta omaa firmaa ajatellen, mutta itse käyttäjien kokemuksia vielä kaipailisin. Näitä laskutusyrityksiä ovat muun muassa ukko. Emme halua ulkoistaa yritykselle ko. Suomen suurin kevytyrittäjän laskutuspalvelu.


Toimimme avoimesti ja reilulla tavalla. Hinnoittelumme on yksinkertaista ja edullista. Erittäin edullinen - :n palvelumaksu palkan nostamisesta peritään vasta palkanmaksun yhteydessä. Laskuttaminen on 0€.


Tämä systeemi saattaa toimia siellä, missä muukin harmaa talous eli jos uskaltaa ottaa sen riskin, että työnantaja ei maksa (eikä sitä rahaa työnantajalta saa, koska ei ole mitään sopimusta siitä, että kevytyrittäjä työt tekee) tai että bulvaani ei maksa (siitäkään ei ole laillista sopimusta), niin miksi ei noin voisi tehdä. Omapaja Oy:n toimitusjohtaja, kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä. Harrastuksen tai muun.


Mitä tarkoitetaan kevytyrittäjyydellä ja mitä eroja on eri palvelujen kevytyrittäjillä (Ukko.fi, Eazy , Odeal, Osuuspankki) Ja mitä erityistä on huomattava, jos alat kevytyrittäjäksi. Yritysmuodot Mitä erilaisia yritysmuotoja on olemassa, miten ne perustetaan, mitä erityisiä asioita on huomioitava missäkin tapauksessa. Yrittäjä vai kevytyrittäjä -kurssi on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Se on juuri sinulle, joka mietit, lähtisitkö palkkatyön ohella sivutoimiseksi yrittäjäksi vai olisiko kokopäiväinen yrittäjyys oikea valinta. Taloushallinnon asiantuntija Riikka Lehtinen, Rauma.


Talous- tai palkkahallinnon asiat, palvelujen tuotteistus tai riskienhallinta tms. Ota yhteyttä, katsotaan jos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit