maanantai 4. heinäkuuta 2016

Celia koulutus

Voit myös olla suoraan yhteydessä henkilökuntaamme etunimi. Hinnasto Koulutuspalvelut Tilauskoulutus. Menneet seminaarit Selkis!


Lukemisesteiset lapset ja nuoret kirjaston käyttäjinä -seminaari 30. Tampere, pääkirjasto Metso Seminaarin näkökulmana ovat lukemisesteiset lapset ja nuoret kirjaston asiakkaina. Seminaarissa vaihdetaan kokemuksia ja esitellään toimivia käytäntöjä siitä, kuinka kirjasto voi tavoittaa ja palvella lapsia ja nuoria, joilla on lukemisen. Digiajokortti on henkilöstön digiosaamisen opintokokonaisuus, joka antaa perustaidot digiopastamiseen. Digiajokortin voi suorittaa tekemällä pakollisen osion A ja valitsemalla vähintään yhden valinnaisen osion.


Suoritusohjeet Digiajokortti koostuu pakollisista ja valinnaisista osista A-osa on pakollinen suorituksessa (kaikki kohdat ruksitettu) B – E –osista valitaan vähintään. Valittavan henkilön täytyisi olla jotenkin jo kärkikaartissa kyvykkyyden, johtamisosaamisen, alan tuntemuksen ja kokemuksen puolesta. CELIA -kirjaston äänikirjat on tarkoitettu eri syistä lukemisesteisille.


Rekisteröitymistä varten kannattaa sopia aika, puh. Celian palvelut – koulutus 3. Oppikirjoja on peruskoulua, lukiota ja ammattioppilaitoksia varten. Työ on saatu hyvään alkuun ja palvelu on ollut todella tärkeä sitä käyttäville asiakkaille.


Maria Ohisalo nimitti Kirsi Pimiän sisäministeriön kansaliapäälliköksi ohi Suopon päällikön. Se tukee yhdenvertaisuutta lukemisessa ja oppimisessa. Koulutus - ja tutkimusyhteistyö ulottuu saamelaisalueen valtioiden lisäksi erityisesti pohjoisten alkuperäiskansojen maailmaan.


Oppilaitoksen päätoimipaikka sijaitsee monikulttuurisessa Inarin kirkonkylässä. Muut toimipaikat ovat Kaamasen Toivoniemessä ja Enontekiön Hetassa. Kirjasto tallentaa Suomen viittomakielisten kulttuuria, historiaa ja kieltä.


Suomessa julkaistusta kauno- ja tietokirjallisuudesta. Kirjastossa on lainattavissa pieni kokoelma lukemisesteisille tarkoitettuja Daisy-äänikirjoja. Mikä olisikaan parempi paikka erikoiskirjastolle, joka tuottaa ja välittää kirjallisuutta saavutettavassa muodossa. Tarjolla on myös kurssikirjoja.


Werkkoviestijät ry. Esteettömään työskentelyyn kirjasto tarjoaa sähköisesti säädettäviä työpisteitä. Ensimmäisen kerroksen tilat ovat UEFin opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä kirjaston varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella.


Laina-aika on viikkoa. Turun kirjamessuilla jaettiin 4. Niistä oli myös ihan konkreettista apua. Kun aika on toteuttaa unelma uudesta kodista. Oikotiellä ostat, myyt tai vuokraat asunnon helposti.


Täältä löydät myös työpaikan, auton, vaikkapa uuden tv:n, toimitilan ja juridisesti pätevät sopimukset tuhansiin eri tilanteisiin. Oikotie on luotettava kumppanisi mukana elämän suurissa v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit