keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Viipurin matkat 2019

Etsi halvat lennot yli sadalta matkailusivustolta! Katso matkavinkit ja osta liput nyt! Vanhaa arkkitehtuuria on vielä paljon näkyvissä.


Viipurin matkat 2019

Omatoimiset matkat Valmiiksi järjestetylle omatoimimatkalle on helppo lähteä kun varaat Lähialuematkojen valmiin matkapaketin. Jos varaaminen verkkokaupassa ei suju, hoitaa asiakaspalvelumme varauksen puolestasi ilman palvelumaksua. Osa taloista on entisöity, mutta valtaosa on päässyt rappeutumaan. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tarjoushinnat koskevat vain uusia varauksia ja paikkoja on rajoitetusti.


Viisumin käsittelyaika on normaalisti 2-viikkoa. Kauttamme voit varata. Kysy räätälöityä matkaa omalle ryhmällesi. Viipurin satamamaksu Hinta perustuu 10. Soita ja ota yhteyttä!


Viipurin matkat 2019

Keskiaikaiseen kaupunginmuuriin kuuluneita rakennuksia on vielä jäljellä. Pienellä niemimaalla sijaitsevaan kaupunkiin ehtii tutustua kävellen muutamassa tunnissa. Keskustan hotelleista suosittuja ja suositeltavia ovat Atlantik Hotel ja Victoria Hotel Vyborg.


Jokaisen matkan on tuottanut suomalaisena työnä yksi meistä, ja me myös vastaamme matkanne onnistumisesta alusta loppuun. Matka junalla Pietariin sujuu helposti ja nopeasti. Järjestämme matkat niin pienille ja isoille ryhmille kuin yksittäisille matkustajillekin.


Matkat omatoimisesti tai opastetusti, räätälöimme paketit juuri toiveidenne mukaisesti. Tallinnan risteily 22h 7. B-hytti alapedillä Silja Europa on uudistettu täysin ja uuden ilmeen ovat saaneet sekä yleiset tilat että hytit. Lähde tekemään edullisia ostoksia Outlet Villageen ! Kuusankoski- keskustan pysäkki (Sommelon puoli) 10. Kouvola matkakeskus 10.


Myllykoski linja-autoasema 10. Inkeroinen tori 11. Matkan hinta maksetaan kahdessa erässä, ensimmäinen osa 15€ 28.


Viipurin matkat 2019

Lisätietoja matkasta antavat Pertti Joenpolvi p. Vihdin Liikenteen sotahistorialliset matkat ovat opastettuja matkoja ympäri Suomen ja muun Euroopan taistelutantereita. Olemme jo vuosia tehneet näitä opastettuja matkoja moniin historiasta tuttuihin paikkoihin, jotka liittyvät niin oman maamme historiaan kuin Euroopan sotahistoriaan. Suomi-Venäjä-Seuran matkoilla ja kielikursseilla pääset tutustumaan Venäjään ja venäläiseen kulttuuriin syvemmin.


Venäjä-tuntemuksemme ja monipuolisten kontaktiemme avulla pystymme tuottamaan laadukasta ohjelmaa kulttuuri- ja seuramatkoille, joita et muualta löydä. Valmismatkat, tilausajot, Venäjän viisumit, räätälöidyt ryhmämatkat. Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit