tiistai 26. heinäkuuta 2016

Israel viisumi

Israeliin ei tarvita viisumia, jos matka kestää alle päivää. Huomaa, että turvajärjestelyt ja tarkastukset lentokentillä ovat erittäin tarkkoja. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan. Israel on noin miljoonan asukkaan koti.


JavaScript must be enabled in order to view this page.

Passin tulee olla voimassa vähintään kk matkan päättymisestä. Matkustajalla tulee lisäksi olla paluulippu. Suomen kansalaiset.


Kun matkustat tai muutat ulkomaille, selvitä hyvissä ajoin kohdemaan maahantulomääräykset ja tarvittavat matkustusasiakirjat kyseisen maan viranomaisilta. Esimerkiksi ateria edullisessa ravintolassa maksaa yhdeltä noin kahdeksan euroa, viinipullo vajaat kahdeksan euroa ja hostelliyö Tel Avivissa halvimmillaan reilun kympin. Israelista löydät lämpimiä hiekkarantoja, merihenkisiä harrastuksia, raamatullisia maisemia, suurkaupunkien sykettä, luonnonihmeitä, vuoria ja aavikkoa.


Schengen-valtiot ovat yhteisesti päättäneet ulkovaltojen kansalaisten liikkumisesta alueellaan ja minkä valtioiden kansalaisilta vaaditaan viisumi. Kaikkea matkustamista Gazaan on vältettävä. Milloin on paras aika hankkia viisumi kohteeseen: Israel?

Mikäli sinulle tulee kuitenkin kiire, koetamme saada lähetystön antamien mahdollisuuksien mukaan hoidettua viisumihaun pikakäsittelynä. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Voit siis hyvin viipyä täällä pidennetyn viikonlopun, kokonaisen viikon tai viettää vaikka pidemmänkin loman - valinta on täysin sinun.


Israelin valuutta, nähtävyydet, pyhäpäivät ja aikaero. Ei vaadita viisumia (kk). Lista on tehty nopeaksi referenssiksi matkailijolle. Tiedot on hyvä tarkistaa ennen matkaa maiden suurlähetystöjen nettisivuilta. Australiaan matkustaessa on hyvä huomioida ennakkoon maan viisumisäännökset.


Sinne päästäkseen pitää hankkia itselleen viisumi , jo ennen maahan saapumista. Netistä löytyy onneksi hyvin tietoa asiasta, ainakin englanniksi, viisumihakukin hoituu kätevästi netissä Aion tässä postauksessa keskittyä ihan lomailijaa koskeviin viisumiasiohin, sillä itse suuntasin Australiaan. Tuomme yhteen Venäjästä eri tavoin kiinnostuneita ihmisiä. Tarjoamme kulttuuria, tietoa ja elämyksiä.


Tuemme vuoropuhelua, yhteistyötä ja kielten oppimista. Matkavaluutaksi kannaattaa ottaa mukaan sekä sekeleitä että. Passi jää lähetystöön koko käsittelyn ajaksi. Viranomaisten mukaan viisumi on aina maksullinen, mutta sen voi saada myös maksutta. Brasilia (enintään päivän oleskelu 1päivän ajanjaksolla).


Muissa tapauksissa vaaditaan viisumi. Bolivia (enintään päivän oleskelu 1päivän ajanjaksolla).

Maltan viisumi ) Pöllö Puupää (Kauttakulkuviisumi) Matkatoimisto. Risteilylle Tallinnaan tai lentäen vähän kauemmas - valmismatkoja sekä omatoimimatkoja kaikkialle maailmaan! Viisumi liimataan passin sivulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit