torstai 14. heinäkuuta 2016

Kiinteistöliitto uusimaa

Kiinteistöliitto uusimaa

Meillä viihtyvät niin perheet kuin vanhukset. Kunnassa on uima-allas ja keilarata. Tontit ovat suuria ja porvoonjokimaisema lumoaa. Löydä sinäkin onnesi Pukkilasta!


Kiinteistöliitto uusimaa

Kiinteistöliitto Uusimaa on julkaissut Palvelututkan, uuden palvelun taloyhtiöille. Palvelututkassa taloyhtiöt voivat jakaa kokemuksiaan toimijoista ja löytää uusia mahdollisia palveluntarjoajia taloyhtiön avuksi. Pääset tutustumaan Palvelututkaan painamalla alla olevasta painikkeesta. Nuohousuudistus ei tuonut suuria muutoksia palveluun. Korjausrakentamisen neuvonta palvelee kiinteistön tekniikkaan, kunnossapitoon ja korjausrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä.


Klikkaa ja tutustu! Arvostele yrityksiä eri toimialoilta. Talousarvio-ohjeen löydät jäsensivuiltamme kohdasta työkaluja taloyhtiölle. Vastaamme vuodessa tuhansiin neuvontapuheluihin ja hoidamme jäsentemme teknisiä ja juridisia toimeksiantoja sekä ajamme jäsenten etua Uudenmaan alueella.


Se on perustettu 11. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Taloyhtiössä asuvan on tärkeää muistaa, että osakas tarvitsee asennukseen aina taloyhtiön luvan. Taloyhtiöiden päättäjille ja asukkaille tietoa asumisesta sekä yhtiön hallinnoimisesta. Lisäksi ammattitaitoiset asiantuntijamme laativat lausuntoja ja hoitavat yleisimpiä asunto-osakeyhtiöissä esille tulevia juridisia tai teknisiä arjen haasteita.


Ajamme myös jäsentemme etuja asumista koskevan. Tästä kalenterista voit varata itsellesi parhaiten sopivan puhelinajan päivystysvuorossa olevalle lakimiehelle sekä liittää tausta-aineistoa asiaasi varten. Asumisen ja taloyhtiöiden asiantuntija.


Jos taloyhtiössä ei ole aiemmin asennettu ilmalämpöpumppuja, asiaa on syytä käsitellä ensin yhtiökokouksessa. Join LinkedIn today for free. Tilaa tiedotteet antamalla sähköpostiosoitteesi. Voit perua tilauksen milloin tahansa.


Yhdistysten yhteisenä työntekijänä aloitti 5. YAMK) Mari Häyhtiö-Viikilä (42). Blogissa pohdintaa järkevästä energiankäytöstä. Lämmityskausi on jälleen käsillä.


Kiinteistöliitto uusimaa

Kiinteistöissä, jotka ovat kaukolämmössä on totuttu siihen, että lämpöä tulee ja tekniikka hoitaa automaattisesti lämmöntarpeen. Ilmoita alle taloyhtiön yhteyshenkilöiden yhteystiedot niiltä osin kun ne ovat muuttuneet. Huomioithan, että suurin osa yhteydenpidostamme tapahtuu sähköisesti, joten sähköpostiosoite on myös tärkeä tieto. Tupakointi ja sen rajoittaminen keskusteluttavat taloyhtiöissä jatkuvasti.


Tuore tupakkalakiehdotus ei ratkaisevasti selkiytä tilannetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit