perjantai 22. heinäkuuta 2016

Piipaa lohja

Reaaliaikainen hälytysten ja Piipaa -uutisten seuranta Lohja paikkakunnasta. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus.


Katso päivän ylin ja alin lämpötila, tuulet, sääsymboli ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja koko maailmaan. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa paikkakunnalla Lohja. Auringonnousu tänään 8:15. Paikalliset säähavainnot.


Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen. Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Yksityinen sääasema jolta löytyy ukkostutka, sääkamera, reaaliaikainen sää sekä muuta mielenkiintoista säähän liittyvää tietoa.


Saarijärvi Salo Pertteli Vaasa. Mitä, miksi, mikä tarkoitus, mikä on tulevaisuutemme? Ilmastonmuutoksen syitä. Tuoreimmat uutiset, puhenaiheet ja ajankohtaisimmat artikkelit.


Kotimaa, ulkomaat, työelämä, talous ja politiikka. Lue uutiset ja osallistu keskusteluun! Olemme osa Mediatalo Keskisuomalaista Rekisteriseloste Tietosuoja.


Lohja -murha Kaksi miestä sai maanantaina syytteen murhasta Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa Lohjalla. Miehet kiistivät syytteen. Kahdelle miehelle luettiin murhasyyte Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa Lohjalla. Syytetyt kiistivät murhasyytteen.


Log Files Like many other Web sites, this site makes use of log files. Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset. Hätänumero toimii kaikissa EU-maissa Suomessa käytössä on vain yksi hätänumero,112. Useimmissa unionin maissa käytetään kuitenkin edelleen myös muita hätänumeroita 112-numeron rinnalla. Kelikameroiden välittämän informaation avulla voit tarkastaa vallitsevan sään tai ruuhkatilanteen eri tieosuuksilla.


Voit myös kelata kelikameroiden kuvia taaksepäin, noin vuorokauden ajalta, jos haluat tietää miltä tieosuus näytti aikaisemmin. Rikospaikka on viikoittainen ajankohtaisohjelma, jota juontavat pitkän linjan rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen. Rikospaikassa pureudutaan rikoksiin rikospaikkojen, studiohaastattelujen ja mtv. Vinkkimiehet-ohjelman kautta.


Rikoskartta luokittelee poliisin tiedotteet ja esittää ne kartalla. Voit etsiä vapaasti poliisiuutisia ja muita tiedotuksia ja selvittää missä ne tapahtuivat. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Uutisia, päivän puheenaiheita ja muut Ylen parhaat verkkosisällöt.


Suomi- tuhansia aiheita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit