keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Venäjän ilmavoimat

Tässä sodassa ilmavoimien ongelma oli asymmetriselle sodankäynnille tyypillinen: selkeitä viholliskohteita ei ollut paljon ja niiden määrittely oli vaikeaa. Venäjän ilmavoimat on uudistanut kalustoaan hallituksen linjausten mukaisesti. Siirry navigaatioon Siirry hakuun. Venäjän federaation asevoimat (ven. Вооружённые Силы Российской Федерации, Vooružonnyje Sily Rossijskoi Federatsii), yleensä pelkkä Venäjän asevoimat koostuu kolmesta asehaarasta: maavoimat, merivoimat ja ilmavoimat.


Niiden tehtävänä on tiedustelu ja ennakkovaroitus sekä torjua hyökkäykset valtakunnan strategisia kohteita vastaan ja pitää ylemmät johtoportaat tietoisena tilanteesta. Noin kappaletta T-55-panssarivaunua ja kolme kappaletta raketinheitintä, jotka kapinalliset valtasivat Syyrian armeijalta, on tuhottu.

Ilmavoimat kertoi tapahtumasta Twitter-tilillään, hashtagilla ”valmius”. Venäjän sotilaallinen kiinnostus on kohdistunut viime vuosina entistä enemmän Suomen lähialueille, kerrottiin viime vuonna julkaistussa Maanpuolustuskorkeakoulun strategian laitoksen The Development of Russian Military Policy and Finland-raportissa. Klikkaa sivuillemme ja lue tuoreimmat artikkelit!


Presidentti on asevoimien ( Voopuženniy sily Rossiskoi federatsii) ylipäällikkö. Hänen alaisuudessaan on puolustusministeri, joka johtaa asevoimia. Saab sinnittelee Kanadan hävittäjäkilpailussa suurten jenkkivalmistajien rinnalla. Microsoft voi ansaita osan tuloista,.


Lue myös suomalaisprofessorin arvio Venäjän armeijan vahvuuksista ja heikkouksista.

Kannattaa huomata, että ne tappiot prosentteina Venäjän valtavasta lentokonemäärästä olivat hyvin vähäisiä, vaikka absoluuttiset arvot tuntuvatkin suurilta. Videon julkaisu osuus samaan ajankohtaan, kun maan presidentti Vladimir Putin on asettanut ilmavoimat korotettuun valmiustilaan. Koneet harjoittelivat länsieurooppalaisten kohteiden pommittamista. Harjoituksissa oli mukana Tu-95-pommikoneita ja niitä tukevia koneita kuten hävittäjiä ja tankkauskoneita.


Lisää etuoikeuksia rotumuukalaisille – Ruotsi tarjoaa ilmaisen autokoulun arabiaksi maahanmuuttajanaisille. Venäjän puolustusministeriö ja Syyrian viranomaiset vahvistivat illalla tiedot, joista Yhdysvallat kertoi ensimmäisenä. Venäjä - ilmavoimat - Syyria Tänään iltauutisissa todettiin, että Venäjän Syyriassa olevat ilmavoimat ovat jo toiminnassa. Mitä ryhmittymiä vastaan iskut suunnattiin, ei uutislähetyksessä täysin selvinnyt.


Arvioiden mukaan SU-lopulliseksi lukumääräksi tulee noin 2kappaletta. Hankittavien kopioiden tutkapoikkipinta-alan on oltava sama kuin oikealla S-300-ohjusjärjestelmällä. Kh-risteilyohjus.


Ainoa suuri hankinta oli 1I. ISIS järjestöhän muistuttaa kuin huumeidenvastaista sotaa, jossa itse ongelmaa ei ole missään vaiheessa tarkoitus saada kitkettyä pois. Suoritetut lähitulitukitehtävät olivat perinteisiä taktisen tason iskuja, jotka toteutettiin pääosin Su-25-rynnäkköhävittäjillä. Lähitulitukitehtävien tarkoituksena oli tukea maajoukkojen operaatiota. Antti Tuuri perehtyy teoksessaan Mannerheim-ristin ritarit siihen,.


Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio.

Suomen ilmavoimat pysyttäytyi tosin mäntämoottorikoneissa. Arseniy Svynarenkon tutkimus kohdistuu Venäjän demografiseen ongelmaan ja siihen miten se vaikuttaa asevoimien henkilötäydennyksen mahdollisuuksiin. Venäjän luontaiset nautinta-alueet (suora lainaus Duginilta), joiden alueilla Venäjällä on erioikeus talouteen ja luonnonvaroihin, sekä oikeus kävellä ylitse paikallisten lakien ja poliittisten pätösten. Duginin mukaan, Suomi kuuluu Venäjän luontaisiin nautinta-alueisiin. Norjan ilmavoimat kuvasi Venäjän uuden superhävittäjän Yle.


Norjan puolustusvoimien hankintapäätöksessä hinnan osuus oli prosenttia, laadun prosenttia ja huoltoverkoston Myös Ruotsin ilmavoimat ,. Valkeasaaren ja Rajajoen tukikohtia vastaan. Kuvatuissa sotilaskoneissa oli muun muassa Suhoi-hävittäjiä sekä Tupolev ja Iljushin -koneet. Puolustusvoimat vastaa Suomen sotilaallisesta puolustuksesta.


Ydintehtävämme ovat sotilaallinen maanpuolustus, virka-apu viranomaisille ja osallistuminen sotilaalliseen kriisinhallintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit