torstai 21. heinäkuuta 2016

Tulityökortti materiaali

Lue lisää ja ilmoittaudu! Ilmoittaudu mukaan! Ryhmäkurssit nopealla aikataululla. Se on mukautettu selkokielelle Ryhdyttäessä tulityöhön … - oppikirjasta.


Selkoversiossa vaikeampien sanojen selitykset ovat tekstin vieressä, ja koko sanasto on materiaalin lopussa.

Tämä selkokielinen materiaali on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka haluavat suorittaa tulitöiden turvallisuuskurssin. Näissä töissä edellytetään tulityökorttia. Kurssilla päivitetään tiedot vahingon ja riskin arvioinnista tulityöpaikoilla, perehdytään säädöksiin ja lainsäädäntöön, käydään läpi.


Tilapäisellä tulityöpaikalla tulitöitä tekevällä, samoin kuin tulityöluvan myöntäjällä, tulee olla voimassaoleva tulityökortti. SPEKin rekisteripalveluista tai verkkokaupasta voi tilata uuden kortin kadonneen, mutta voimassaolevan tulityökortin tilalle. Tulityökortti tai Tietoturvakortti.


Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen.

Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu. Työturvallisuuskortti - työturvallisuus yhteisellä työpaikalla. Turvallisuus yhteisellä työpaikalla edellyttää tilaajayrityksen ja toimittajayritysten välistä toimivaa yhteistyötä.


Tilaa edullisimmin v erkkokaupasta ja maksa verkkopankissa! Kortin hinta 1€ (sis. postikulut). SPEK rekisteripalvelut klo 9. Kortti on voimassa viisi vuotta koulutuspäivästä lukien. Uusi tulityökortti antaa pätevyyden vaarojen tunnistamiseen perinteisessä tulityössä, kuten hitsauksessa sekä katto- ja vedeneristystöiden tulitöissä.


Hintaan sisältyvät opetus, jaettava materiaali , suojaus- ja alkusammutusharjoitus, kurssikoe sekä uusintamahdollisuudet sekä kokeen läpäisseille tulityökortti. Koulutuksiin ilmoittautuminen puh. Kurssin hinta sisältää oppimateriaalin, harjoitukset, kortin, kahvit ja lounaan. Tieturva on liikenteen järjestely- ja työturvallisuusasioihin perehdyttävä koulutusohjelma. Sen tarkoituksena on täyttää tienpitäjän velvoite varmistaa tiellä työskentelevien henkilöiden perehdyttäminen työpaikan liikenteen aiheuttamiin vaaratekijöihin.


Alaan liittyvät materiaali ja laitetoimitukset asennuksineen Yrityksen toimialaan kuuluu myös kansainvälinen koulutus ja konsultointitoiminta, pääkohdealueena EU-maat, Latinalainen Amerikka ja Venäjä. Väestönsuojan materiaalipakkaus taloyhtiöille ja yrityksille. Jos tilaajalla on oma tulkki, on koulutuksen hinta edullisempi.

TULITYÖKORTTI -KOULUTUKSET (MYÖS KATTOTULITYÖT) ärjestämme aan ös sy lisää! Suomalainen tulityökortti on voimassa myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Se on selkokielinen versio Ryhdyttäessä tulityöhön. Lyhyt- ja korttikoulutukset. WinNova tarjoaa monia lyhytkoulutuksia joiden avulla voit parantaa omaa ammattitaitoasi ja ajankohtaistaa tietojasi.


Tehdaspakka sisältää tehdastyöympäristön keskeiset työturvallisuusohjeet sekä hyvät käytännöt. Suomen Palopäällystöliiton tarjontaan kuuluvat turvallisuuskoulutus, turvallisuusjulkaisut, turvallisuus- ja asiantuntijaverkostot, turvallisuusasiantuntijuus, yhteiskunnan turvallisuus ja seminaarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit