tiistai 3. toukokuuta 2016

K rauta yrittäjä

Monipuolinen rautakauppa verkossa, tutustu ja tilaa tänään! Hansgrohen tuotteita jopa -. Taattua laatua huippuedullisesti! Mittatilausovi tavallisen hinnalla. Ulko-, parveke- ja pariovia.


Katso yhteystiedot ja aukioloajat!

K -ryhmän kauppiaspolun vahvuus on se, että matkan varrella saa tehdä laaja-alaisesti erilaisia tehtäviä, jotka antavat oppia ja näkökulmaa. Kauppiaaksi lähtevä uusi yrittäjä saa ketjulta hyvät eväät yrittäjyyteen. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.


Avoin työpaikka: Yrittäjä tai talomyyjä K - rauta Launeen talomyyntiin - Kesko, Finland. Säästöt voivat olla todella huomattavia. Tässä linkki toiselle keskustelupalstalle, jossa (yllätys yllätys) on myöskin keskusteltu K - rauta Merituulen loistavasta palvelusta (tai sen olemattomuudesta). A ja M Kinnunen Ky A. Uusi K -Market Kangas Helena Ikosen ja Maarit Temosen neljänneksi kaupaksi Jyväskylässä Äiti ja tytär Helena Ikonen ja Maarit Temonen luotsaavat ennestään Tapionkadun, Kypärämäen ja Mäyrämäen K -Marketeja.


Osta laitteet ja liittymät edulliseen DNA Hintaan omalla Y-tunnuksellasi.

Tervetuloa tekemään helppoja hankintoja yrityksellesi. Maksuton verkkokurssi yrittäjille. Tutustu ja rekisteröidy!


Vuoden Yrittäjä Marko Mäkelä on toiminut kymmenen vuotta rautakauppiaana Lokakuun alussa tuli kymmenen vuotta siitä, kun Marko Mäkelä aloitti Ähtärissä Rautia-kauppiaana. Viime keväällä Rautia- ja K - rauta -ketjut yhdistyivät ja yhdeksi ketjuksi ja yrityksen nimi muuttui K - rauta Ähtäriksi. K -RYHMÄ ALUETIEDOTE 16. Hän lupaa kehittää kauppaa ja valikoimia Sastamalassa paikalliset tarpeet huomioiden, jotta asiointi olisi mahdollisimman sujuvaa. K -ruokakauppiaaksi ei ole yhtä oikeaa tietä, taustaa tai koulutusta, vaan kauppiaana voi työskennellä monista eri lähtökohdista.


Meillä K -ryhmässä kauppias on aina myös itsenäinen yrittäjä , joka johtaa omaa liiketoimintaansa tuloksellisesti, ymmärtää asiakkaiden tarpeita sekä elää mukana trendeissä ja sesongeissa. Asiakaskuntaamme ovat erilaiset rakennusliikkeet, rautarakenneyhtiöt, rauta - ja maatalouskauppa, metsäyhtiöt (taimet) yms. Olitpa sitten yrittäjä tai yksityishenkilö ja riippumatta kuljetuksen tai nostojen määrästä tai suuruudesta, ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä paras ratkaisu! Kirkonkylän K -raudan ja sen yhteydessä toimivan maatalouskauppa Lantmännen Agron toimintaan on tulossa muutoksia, kun kaupat muuttavat eri osoitteisiin. Ojakkalantien varressa rautakauppaa pyörittänyt yrittäjä Pasi Korpisaari keskittää rautakaupan toiminnan toiseen toimipisteeseensä, Klaukkalan K -rautaan.


K - Rauta Sastamala saa uuden kauppiaan 20. Raision Yrittäjät ry. Keilaraisio Oy Eriksson. This feature is not available right now. Please try again later. Pori ja pääkaupunkiseutu.

Tuotevalikoima on optimaalinen. K -Ostokset näyttää nyt ruokaostostesi hiilijalanjäljen. K -Ostosten hiilijalanjälkimittari on nyt käytössä. Mittari tarjoaa käytännöllisen työkalun omien ruokaostosten ilmastovaikutusten ymmärtämiseen ja auttaa tekemään ilmastoystävällisempiä valintoja.


Kaikki terveystietosi ja reseptisi yhdestä paikasta. Omakanta on kansalaisten verkkopalvelu, joka näyttää terveydenhuollon kirjaamia tietoja potilaasta ja hänen lääkityksestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit