keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Bali kansainvälinen ajokortti

Ota yhteyttä tänään! Kansainvälinen ajokortti , IDP = International Driving Permit, on virallinen, maailman valtakielille tehty käännös kansallisesta ajokortista. Suomalaisesta I Love Bali matkatoimistosta saa luotettavat kuskit sekä turistiliikenteeseen rekisteröidyt autot. Poikkeuksena Kiinassa kelpaa vain kiinalainen ajokortti , joten ajamiseen vaaditaan joko Belgian tai Hong Kongin ajokortti , joka voidaan kääntää Kiinalaiseksi. Jos vuokraat skootterin, muista aina käyttää kypärää, noudattaa erityistä varovaisuutta sekä unohtaa humalaiset ajelut.


Auton voi vuokrata esim.

Virallisten sääntöjen mukaan matkailijalla tulee olla kansainvälinen ajokortti skootterilla ajamista varten. Yleisiä kysymyksiä Bali ja Gili-saaret viestiä 6. Lisäksi on syytä olla kansainvälinen ajokortti ja vakuutukset kunnossa. Ainoa ongelma on, että Länkkärillä pitää olla joko kansainvälinen ajokortti (EU- kortti ei riitä) tai sitten paikallinen ajokortti.


Matkalla tärkein paperi on seteliraha, jolla yleensä hoituvat kaikki ongelmat. Balilla ajokortin käytäntö on vaihdellut. Retkeilymajakortista ei ole hyötyä.


Olemme johtava yksityinen ajoneuvokatsastusten, rekisteröintien, kuljettajantutkintojen, ajoneuvojen vahinkotarkastusten sekä testaus-, kolarikorjaamo- ja huoltopalveluiden tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Maa on mainio reissukohde paitsi seikkailunnälkäiselle kulttuureista kiinnostuneelle aktiivireissaajalle, myös rentouttavien rantalomien ystävälle.

Ajokortti ei ole matkustusasiakirja tai virallinen henkilötodistus. Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet. Passissa on koneluettava rivi ja passi sisältää myös muita turvatekijöitä, jotka vaikeuttavat passin väärentämistä ja sirun tietojen väärinkäyttöä.


Varaa heti - Agoda takaa hinnan! Itseasiassa Indonesiassa kansainvälinen ajokortti on pakollinen, joten siinä mielessä poliisit kyllä olivat oikeutettuja antamaan sakon, ja luulen että jos kortti olisi ollut niin sakon olisi ehkä välttänyt. Joskus on vaadittu balilaista ajokorttia, jonka saa Denpasarin Renon-kehätiealueen pohjoiselta reunalta.


Tietenkin sitten nämä sakkojen perimistavat eivät ehkä kestä kirkkainta valoa. Se tekemisiin joutuminen on aika epätodennäköistä, jos ajaa maalaisjärjen mukaan, mutta välillä täällä(kin) on ratsioita jne. Kun vuokraat auton, sinun täytyy näyttää kansainvälinen ajokortti. Jos sinulla ei ole yksi, saat turisti ajokortti poliisilaitoksella Denpasar. Lupa on voimassa yhden kuukauden käytön.


Tämä ajokorttiote, tai kansainvälinen ajokortti , tarvitaan syystä, että Thaimaan viranomainen ei voi olla sinut kaikkien maailman ajokorttien kanssa. UM:n matkustustiedotteet ovat suosituksia. Vastaat matkapäätöksestäsi aina itse.


Paikallisilla viranomaisilla on ensisijainen vastuu kaikkien maan alueella oleskelevien ihmisten turvallisuudesta ja hätätilanteissa etsintä- ja pelastustoimista. Paras valikoima ja parhaat hinnat. Omalla riskillä voi ajaa suomalaisellakin kortilla, vaikkei se järin suositeltavaa ole.


Itsestäni ei skootterilla ajoon Balin liikenteessä olisi, ainakaan ilman pitkää ja harrasta harjoittelukautta, joten ajovastuut jätettiin suosiolla siipan harteille. Jos et ole jo järjestetty yksi kotimaassa, vuokraamot voi yleensä avaamaan tietä sinulle maksua.

Näillä kerroilla päästiin jatkamaan matkaa ilman lisäkustannuksia. Ja vaikka tuo kansainvälinen ajokortti sattuisikin löytymään niin en menisi takaamaan, että siitä on mitään hyötyä. Näistä muutamista vioista huolimatta Bali on vähintään vierailemisen arvoinen paikka. Lentokenttä sijaitsee eteläpuolalaisessa Balicen kaupungissa Krakovan lähellä.


Toisin sanoen lentokentän virallinen nimi on Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentokenttä Krakova-Balice. KANSAINVÄLINEN AJOKORTTI : Indonesiassa vaaditaan turisteilta moottoriajoneuvolla ajamista varten kansainvälinen ajokortti tavallisen ajokortin lisäksi. Moni vaihtari hankki kortin joko etukäteen Suomesta tai vasta paikan päällä poliisilaitoksella vierailemalla. Kakkoskuskin” on esitettävä ajokortti vuokraamon tiskillä.


Myös lasten turvaistuimista ja navigaattoreista maksetaan lisämaksu. Vuokratessa kannattaa huomioida, saako autolla ajaa tiettyyn kilometrirajaan saakka (jonka jälkeen peritään lisämaksu), vai sisältyykö hintaan ns. Sansibar on satumainen paratiisisaari Intian valtamerellä – täällä on trooppista vehreyttä, kookospalmuviidakoita ja ihania rantoja.


Osa rannoista on niin koskemattomia, että ainoa ääni on palmujen suhina ja valtameren aallot, jotka vierivät vaalealle korallihiekalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit