tiistai 14. marraskuuta 2017

Golf säännöt 2019 pikaopas

Kätevä, tukevasti lehtiösidottu ja muovipäällysteinen opas antaa selkeän ja kuvitetun (1kuvaa) vastauksen kuhunkin tilanteeseen uusien sääntöjen mukaisesti. Kyse on suurimmasta sääntöuudistuksesta yli vuoteen. Tämä kätevä, vettähylkivä sääntöopas on maailman ostetuin golfkirja - moneen kertaan palkittu.


Golf Jurtasta löydät mailat, bägit, pallot kuin erilaiset tarvikkeetkin sekä myös tekstiilit ja kengät naisille, miehille ja junioreille. Myymälästä löytyy myös Foresight ja Trackman lyöntianalysaattori ja Custom Fit eli mailamitoitus palvelu.

Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 10€:n ostoksista. Nouto Matkahuollosta €. Hyvä tietää: On silti väärinymmärrysten välttämiseksi suositeltavaa ilmoittaa kanssapelaajille ennen kuin nostaa pallon. Seuraavilla lyönneillä palloa pelataan väylältä tai karheikosta viheriölle, jossa on reikä. Perusidea on yksinkertainen: pallo yritetään saada lyötyä reikään mahdollisimman vähin lyönnein.


Jokaisella reiällä peli alkaa aina tiiauspaikalla suoritettavalla avauslyönnillä ja päättyy lyhimmäksi leikatulla. Jos aiemmin on saattanut tuntua, että säännöillä lähes etsitään rangaistuksia pelaajille, on kyseisiä kohtia pyritty karsimaan. Muutama muutos tulee olemaan huomattava pelin kannalta.

Lähetetään 1-arkipäivässä. Uusi sääntöjen pikaopas kokoaa sääntömuutokset yhteen ja tuo nyt voimassa olevat säännöt selkeästi ja helppotajuisesti esille kuvien kera. Omatoimisen opiskelun ohella kevään aikana on luvassa myös sääntökoulutusta.


Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen. Pikaoppaan hinta on euroa. Sijalla kategoriassa Urheilu.


Myynnissä on myös uusi sääntöjen pikaopas. Hanki nyt Golf sääntöjen PIKAOPAS bagiisi. Saatavissa uusi pikaopas josta löydät ratkaisut kysymyksiin kentällä.


Perhanan editin puuttuminen. Ilmeisesti kestää kastumista joten luulisi niiden sivujen olevan sen verran tanakoita, että ei ihan helposti ole irtolehtipainos, mutta sen näkee sitten kesällä kun se on ollut koskemattomana bägin sivutaskun pohjalla vuotavien juomapullojen ja eväiden kanssa. Myöhemmin järjestetään sääntöiltoja, mutta tässä pikaopas , josta voi tutustua yleisimpiin sääntömuutoksiin. Golf on mukava, jokaiselle sopiva harrastus.


Tätä yksilölajia voit harrastaa aivan yksin jos haluat, mutta myös pienelle tai isommalle ryhmälle löytyy treeni- ja pelimuotoja. Seuraavassa joitakin tärkeimpiä huomioita Pelaajan oppaasta:-Kyseessä on ihan oikea sääntökirja. Kaikki säännöt tarkastettiin ja uudelleen kirjoitettiin.

Lisäksi termejä ja määritelmiä uusittiin. Kaiken tämän touhuamisen jälkeen sääntöjen määrä väheni säännöstä nykyiseen sääntöön. Toimistolla myynnissä sääntökirjoja. Tiger Woodsin melkein säkitys sunnuntaina on herättänyt kysymyksiä sosiaalisessa mediassa, vaikka pallo kävi selvästi reiän reunojen sisäpuolella.


No, säännöt ovat tässä kohtaa varsin yksiselitteiset: pallo on reiässä silloin, kun pallo on lyönnin seurauksena paikallaan reiässä ja koko pallo on viheriön pinnan alapuolella. Termejä ja määritelmiä uusittiin, ja samalla sääntöjen määrä väheni – nyt niitä on entisen sijaan. Golfin säännöt muuttuivat 1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit