perjantai 3. marraskuuta 2017

Scanria oy huijaus

Yhteystiedot - Asiakaspalvelumme palvelee ma-to klo 9. Scanria Oy julkaisee vuositasolla useita kirjoja. Tuote- ja toimipaikkakohtaiset yhteystiedot löydät täältä! Samat huijarifirmat soittelevat uudelle yrittäjälle.


Ensimmäiseltä tuli 14EUR lasku ja jälkimmäiseltä. En maksanut kumpaakaan.

Ilmoitin molemmille, että sopimusta ei ole syntynyt ja uhkasin rikosilmoituksella jos eivät peru näitä laskuja. Yritys on kasvanut yhdeksi toimialansa suurimmista: toimipisteitä on seitsemällä paikkakunnalla ja työntekijöitä on noin 100. Puhelinmyynti on ärsyttävää – mutta tarpeellista. Huijarifirma, huijaus , varokaa tätä yritystä… Kuulostaako tutulta? Nykyisin on tapana kirjoittaa nettiin jotenkin noin, jos on saanut laskun puhelinmyyntiyrityksen palvelusta, jota a) ei heti muista tilanneensa, b) kokee tulleensa harhaanjohdetuksi, c) sotkee laskuttajan johonkin toiseen alan yritykseen, d) ei haluaisi maksaa, koska.


Yritys harjoittaa lainvastaista trattaperintää ja antaa harhaanjohtavia tietoa, Kukkonen arvioi. Vaikuttaisikin siltä, että tapaus on usealla tavalla lainvastainen. Nuori, aloitteleva yrittäjä sai pian yrityksensä rekisteröinnin jälkeen epämääräisen puhelun.

Koko firman johtoryhmä valokuvien kera lehtijuttuun puolustelemaan erehdystarkoituksessa tehtäviä myyntisoittoja. Ehtojen §:n A kohdan alakohdan määritelmän mukaan ilmoitusmaksu veloitetaan yritykseltä, jolle on myönnetty Y-tunnus ennen 1. Ay), kommandiittiyhtiö (Ky), osakeyhtiö ( Oy ) tai julkinen osakeyhtiö (Oyj). Myyjät väittävät yrityksen tilanneen palvelun jo viime vuonna, Yrityksiin kohdistuneet puhelinmyyntihuijaukset ovat lisääntyneet. Kuosmanen ei tosin ollut huolissaan siitä, että hän itse levittelee ihmisten sairaustietoja.


Kyse oli videosta, joka on ollut kuultavana sivuillani ja joka eilen poistui netistä ainakin toistaiseksi. Puhelun aikana johtaja kertoi työntekijänsä sairaskertomuksen, uhkasi juristilla ja löi luurin korvaan. Telehaku on valtakunnallinen tietopankki suomalaisista yrityksistä ja palveluista. Telehaku-palvelun tietokannasta löytyvät jokaisen suomalaisen yrityksen tiedot.


Tunnen helkutisti maalaisia ja maalaistaustaisia tyyppejä. Suomen Yritykset ja palvelut. Johtuu siitä, että olen itsekin maalta. Itse asiassa tosi maalta. Synnyin Rautavaaralla, joka lienee ainoita jäljellä olevia metsäläisreservaatteja tässä maassa.


Mutta sekään ei riittänyt. Isäukko keksi muuttaa sieltä vielä parikymmentä kilometriä jonnekin hiton Koirakosken suuntaan. Olet tänään katsonut sallitun maksimimäärän verran yritystietoja.


Ole hyvä ja yritä huomenna uudelleen.

Törmäsin täysin ala-arvoiseen asiakaspalveluun. Juttu meni näin: Menin iltamyöhään hampurilaiselle erääseen pääkaupunkiseudun tunnettuun mättöpaikkaan, Mallu-Burgeriin. Tiedättehän, siinä Kampin kulmilla. Tiskillä pitkä jono ja tiskin takana elämäänsä.


Niille on varmasti pantu päähän amerikkalaistyylinen väkisinmyyntimenetelmä, joka ei hyväksy kieltävää vastausta ja niin kauan puhutaan ja puhutaan ja puhutaan ja kiristetään ja vaaditaan, että vastapuoli uupuneena ja tilanteesta poispäästäkseen vastaa ”kyllä, kallein ilmoituksenne nelivärisenä,kiitos”. Suomalainen yritystietokanta. Yrityshaku on valtakunnallinen tietopankki suomalaisista yrityksistä ja palveluista. Yrityshaku-palvelun tietokannasta löytyvät jokaisen suomalaisen yrityksen tiedot.


Näkyvyys nopeasti kuntoon. Internet näkyvyyden helposti ja nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit