tiistai 7. marraskuuta 2017

Tarjouskauppa ei voimassa olevia tarjouksia

Ilmainen toimitus yli 1€ tilauksiin. Tarjouskauppa voi olla hyvä tapa myydä kohdetta, jos on odotettavaa, että kysyntää on paljon. On sitten ostajillakin avoin peli tarjousten suhteen.


Kuitenkin kohde, joka ei kiinnosta ketään ja on vielä ylihinnoiteltu on kaikkea muuta, kun hyvä kohde tarjouskaupalle. Näyttää myöskin siltä, että lukuisissa kohteissa myyntiajat ovat sangen pitkiä. Asunnon myyjälle ei välttämättä välity kuvaa asuntonsa markkinahinnasta koska tarjouksia ei tule.

Kiinteistömaailman tarjouskauppa ei mielestäni ole asuntomarkkinoilla tarpeellinen. Ei kauppoja ja aikaa kului ihan tukalan paljon. Jätimme pelin siihen ja ostimme toisen asunnon. Kolme viikkoa myöhemmin välittäjä soitti, että sittenkin hyväksyivät meidän tarjouksen, mutta muistutimme, että se oli voimassa vain vrk, joten ei kiinnosta enää.


Näin asuntosi hinnaksi muodostuu sen todellinen markkinahinta. Myyjän ei tarvitse arvailla, olisiko asunnosta saanut enemmän eikä ostajan, tuliko tarjottua liikaa tai liian vähän. Vierailija: Tietääks kukaan miten näissä asunnonmyynneissä menee tää tarjouskauppa ? Se voi olla alle tai päälle pyyntihinnan olipa kauppatapa ns.


Tarjouskaupassa tietenkään välittäjä ei ota vastaan alle lähtöhinnan olevia tarjouksia , Ja tarjouskaupassakin myyjä voi pydottaa lähtöhintaa, jolloin toteutuva hinta voi olla alle alkuperäisen lähtöhinnan.

Mutta siis myyjä päättää. No tämä juuri saattaa karkottaa ne tosiostajat, kun he eivät jaksa alkaa viikkotolkulla kyttäämään ja odottelemaan hintakisaa. Sillä aikaa ei voi antaa muita sitovia tarjouksia eli kaikki on seis. Joko korottaa kerralla paljon tai sitten pelätä pikkukorotuksella. Nostin ja sanoin lähteväni katsomaan toista kämppää.


Yritin kysellä toisesta korottajasta jolloin keksittiin hätävaleita esteistä mitä toiselle tuli kun ei nostanut enää. Verkossa tarjouskauppa ja perinteinen kauppatapa on esitelty selkeästi erillisinä prosesseina sekä asunnon myyjille että ostajille. Koristepuiden ja taimien tarjouskilpailu Viherpihalle Suomi Oy järjestää tässä esitteessä kuvatuista koristepuista ja taimista tarjouskilpailun. Tarjoukset on lähetettävä sähköpostitse osoitteeseen viimeistään Tarjouksessa on kerrottava - tarjoavan henkilön tai organisaation nimi ja yhteystiedot - puu- tai pensaslaji ja koko, jota tarjous koskee - kappalemäärä, jota tarjous.


Eli se toimii kuten huutokauppa, mutta ostajan ei tarvitse hyväksyä ketjuun kirjoitettuja tarjouksia , mutta jos hyväksyy niin kauppa on sitova kuten huutokaupassa. Ketjuun kirjoitetut tarjoukset olisivat voimassa esim kaksi päivää ja tarjouskaupan pitäjän voisi tehdä myös vastatarjouksen ketjuun, johon porukka voi tietenkin ragoida. NYT PALJON TARJOUKSIA ! Ostajalla ei siis yleensä ole velvollisuutta teettää esimerkiksi pinta-ala- tai kosteusmittausta. Kaupan kohde on tarkistettava siltä osin kuin tiloihin on esteetön pääsy. Ostaja ei voi virheenä vedota sellaiseen seikkaan, joka hänen olisi ennen kauppaa tekemässään tarkastuksessa pitänyt havaita.


Lähetä tarjous sähköpostilla osoitteeseen mari. Mikäli lähtöhinnan ylittäviä tarjouksia ei tule jäseniltä, huomioidaan myös muiden lähettämät tarjoukset sekä voidaan harkita puomin myymistä osissa. Nro Siltakylä Hannu Lehtinen Pyhtäänlinnan avajaisissa kunnantoimisto ja kirkkoherranvirasto avasivat ovensa.

Kahvia ja kakkua kului kansalaisten tullessa tutustumaan Suomessa ensimmäiseen ja aivan uudenlaiseen kompukseen, missä kunnanja kirkkoherranvirastot ovat samassa yhteydessä asuintalon ja yritystilojen kanssa. Ja se syy tähän ken tietää. First, try refreshing the page and clicking current location again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit