keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Lomakkeet

Löydät Kelan etuuksien hakemisessa käytetyt lomakkeet pdf-muodossa vasemman reunan valikosta aihepiirin mukaan jaoteltuna. Lomake avautuu lataa-linkistä. Suurinta osaa Kelan etuuksista voit hakea myös verkossa. Pdf-lomakkeiden käyttö edellyttää erillistä ohjelmaa.


Virhe valikkoa ladattaessa, lataa sivu uudelleen.

Ansiopäivärahan hakemiseen liittyvät lomakkeet. Kaikki Yhteisjärjestön lomakkeet toimivat parhaiten Adobe Reader -ilmaisohjelmalla. Tältä sivulta löydät kaikki Suomen metsäkeskuksen lomakkeet , niiden toimitusosoitteet sekä ohjeita lomakkeiden täyttämiseen.


Työsuojeluviranomaisen lomakkeet on koottu tälle sivulle aakkosjärjestykseen. Lupa- ja ilmoitusmenettelyihin liittyvien lomakkeiden lisäksi sivulta löytyvät mm. Saatavilla on lomakkeita esimerkiksi tartuntatauti-ilmoituksiin ja rokotuksiin liittyen, lastensuojelun käyttöön sekä tietojen tilastoimista varten. Osa lomakkeista on esitäytettäviä ja tulostettavia, osa vain tulostettavia.


Raskauden keskeyttämistä ja steriloimista koskevat ABST- lomakkeet (thl.fi) Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmien rekisteröinti.

Tälle sivulle on koottu erityisesti Venäjän matkailussa tarvittavia lomakkeita. Neuvoja ja apua lomakkeiden täyttämiseen saat myös. Alle on koottu päivärahan hakemisessa tarvittavia lomakkeita ja linkkejä osoitteisiin, josta lomakkeita saa.


Klikkaamalla linkkiä saat tulostettavan version lomakkeesta pdf-tiedostona, ellei toisin mainita. Julkaisemme puolustusvoimien yleisimmät lomakkeet tällä sivulla. Tarvitset lomakkeen avaamiseen Adoben Acrobat Readerin, jonka voit ladata koneellesi linkistä.


Voit täyttää lomakkeen suoraan koneellasi ja tallentaa sen täytettynä uudella nimellä. Pdf-muodossa olevan lomakkeen voi tallentaa kuitenkin vain tyhjänä, joten se kannattaa tulostaa heti täyttämisen jälkeen. Asumiseen ja asunnon irtisanomiseen liittyvät lomakkeet ja ohjeet on koottu alle aiheittain. Asukastoiminnan lomakkeet löytyvät OmaVAV -palvelusta.


Asuminen Asukkaan opas Vastuunjakotaulukko Järjestysmääräykset Maksukuitin liittäminen sähköpostiin Valituslomake Ilmoitus vuokraoikeuden siirtämisestä Ilmoitus huoneiston väliaikaisesta. Diakin lomakkeet ovat täytettäviä pdf-tiedostoja, jos ei toisin mainita. Tämä on tärkeää, jotta kaikki täyttökentät tallentuvat ja näkyvät oikein.


Avaa lomaketiedosto Adobe Reader -ohjelmalla. Tukesin lomakkeet toimialoittain löytyvät vasemman reunan linkeistä. Voit kopioida lomakkeen omalle koneellesi ja täyttää sen sähköisesti tai tulostaa ja täyttää käsin.

Kaarinan rakennusvalvonnassa asioiden hakeminen onnistuu myös muiden laatimilla lomakemalleilla. Muistathan, että emme voi käsitellä hakemuksia, jotka ovat täydennetty puutteellisesti. Näiden osalta joudumme pyytämään lisäselvityksiä ja käsittelyaikaviive kasvaa. Täytä lomakkeet kirjautuneena. ARAn tukien ja avustusten haussa sekä maksatuksessa käytettävät lomakkeet löytyvät kaikki tältä sivulta.


Sivulla tekstin alla on listattuna viimeisimpänä päivitetyt lomakkeemme. Sivun oikeassa laidassa on hakutoiminto, jolla lomakkeita voidaan hakea lomakkeen numeron, nimen tai hakusanojen mukaan sekä sivuston aihealueiluettelon avulla. Suurin osa Tullin lomakkeista on verkossa täytettäviä, minkä jälkeen ne voi tulostaa. Täyttöohjeet ovat lomakkeiden yhteydessä liitteinä. Tullin painettuja lomakkeita myy PunaMustan verkkokauppa.


Lisätietoja lomakkeista: lomakkeet (at)tulli. Tulostettavat lomakkeet lähetetään postin välityksellä lomakkeissa tai hakuohjeissa oleviin osoitteisiin. Henkilötietojen käsittely kaupungin sähköisen asioinnin yhteydessä. Savonlinnan kaupungilla on käytössä myös Suomi.


Lähetetty viesti ohjautuu kaupunginkansliaan. Kaupunginvirasto on avoinna arkipäivisin klo 9.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit