maanantai 6. marraskuuta 2017

Te palvelut

TE -toimisto laatii kanssasi suunnitelman työnhaun onnistumiseksi. Hae palkkatukea, tee tuen maksatushakemus. Sopimustyönantajan palvelut ovat rajoitettuja.


Linkki työnhakijan palvelukarttaan (pdf 2kt) TE-palvelut Messi. Me tarjoamme myös Vainu -palvelua, joka auttaa löytämään piilotyöpaikat. Joissakin tilanteissa hakemuksen voi perua ilman, että sitä pidetään koulutuksesta kieltäytymisenä.

Lisätietoa mahdollisuudesta perua hakemus saa työ- ja elinkeinotoimistosta. Tämän sivuston käyttö edellyttää Javascriptiä. Salli selaimen asetuksista Javascriptin käyttö. Denna tjänst använder JavaScript.


Työelämä ja työmarkkinoiden muutokset lisäävät ihmisten tarvetta saada tukea työhön ja osaamisen kehittämiseen liittyvissä päätöksissään. Kuntouttava työtoiminta. TE -palveluilla kiinni työelämään.


Yksilöllistä apua työnhakuun - paikallisesti ja ystävällisesti.

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Palveluihin kuuluvat mm. Kelan ammatillinen kuntoutus on aina työelämätavoitteista. Asiointipisteessä saa tukea te-palvelut.


Asioi verkossa – painikkeen takaa löytyvien verkkopalveluiden käyttöön. Pisteessä on asiakaspääte asiointia varten, koneella on myös skannaus- ja tulostusmahdollisuus. Työttömyyskassa maksaa työllistymistä edistäviin palveluihin osallistuvalle sitä ansiopäivärahaa, johon hänellä olisi oikeus työttömänä ollessaan.


Pohjois-Savon TE-palvelut , Kuopio. Etelä-Savon työ- ja elinkeinotoimisto palvelee työnhakijoita, työnantajia ja yhteistyökumppaneita monipuolisesti. Tarvitsemasi palvelut ja sopimasi tehtävät kirjataan tarvittaessa suunnitelmaksi.


Suunnitelmassa sovitaan työnhaun tavoitteista, tehtävistä ja palveluista. TE-palvelut yrityksille ja työnantajille (suomi) TE -services for enterprises and employers (englanti) TE -tjänster för företag och arbetsgivare (ruotsi) Työnhakijan työttömyysturva. Korko-palvelu auttaa Sinua tunnistamaan, markkinoimaan ja myymään osaamisesi eri puolia sekä ottamaan uusia ura-askeleita työnhakijana, yrittäjänä tai osaamisen uudistamisen kautta. Työ- ja elinkeinotoimistot tarjoavat sinulle työvoimapalveluja.


Tällä sivulla on kerrottu joistakin palveluista, joita te-palvelut tarjoavat. Kun jäät työttömäksi Ohjeet kuinka aloitat työnhaun. Te -palveluiden sivuilta löydät myös avoimet työpaikat.

Näitä ovat alkukartoitus, maahanmuuttajan kanssa laadittava kotoutumissuunnitelma sekä kotoutumiskoulutus. TE-palvelut tarjoaa nuorelle palvelua tai toimenpidettä viimeistään kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun työnhaku on alkanut. Työtä, koulutusta, työkokeilua, työnhakuvalmennusta, starttirahaa, palkkatuettua työtä, ammatinvalinta- ja urasuunnittelupalveluja.


Teatteri, tanssit, elokuvat, urheilu ja liikunta, kirpputorit, myyjäiset. Lapin työ- ja elinkeinotoimisto palvelee työnantajia, työnhakijoita ja yhteistyökumppaneita verkossa, puhelimitse, kasvokkain ja kuvallisella etäyhteydellä. Tapahtumat Keuruulla kertoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit