keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Helsingin poliisi twitter

Helsingin poliisi twitter

Haluaisimme näyttää tässä kuvauksen, mutta avaamasi sivusto ei anna tehdä niin. Hätätilanteessa soita 112! Helsingissä poliisi näkyy normaalin partioinnin lisäksi muun muassa koira-, ratsu-, moottoripyörä- ja venepoliiseina. Myös poliisin valtakunnallinen valmiusyksikkö on sijoitettu Helsinkiin.


Helsingin poliisi twitter

Poliisilaitosta johtaa poliisipäällikkö Lasse Aapio. Poliisin mukaan kokeilu otettiin hyvin vastaan ja palaute oli positiivista. Helsingin poliisi tyytyväinen Twitter -maratoniin – yli 5tehtävää vuorokaudessa. Vyyhti muuten jatkuu syksyllä hovioikeudessa. Twitter -poliisit ovat paljon vartijoina, vaikka luotto viranomaisiin on Suomessa edelleen luja.


Uusia kohuja ei poliisilta tarvita. Perjantaiaamusta kello seitsemästä lähtien poliisilaitos julkaisee Twitterissä lyhyesti kaikki Helsingin alueella kirjatut poliisin tehtävät. Poliisi esittelee toimintaansa Vene Båt -messuilla Helsingin messukeskuksessa. Poliisi tarjoaa neuvoja, ohjeita ja opastusta vesilläliikkujille 7. Löydät poliisit 7a140-osastolta Helsingin messukeskuksessa.


Twitter Web App : Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Takaa-ajettu joutui hidastamaan ruuhkan takia, jolloin poliisi otti henkilön kiinni. Useampi poliisiauto sai tilanteessa pieniä vaurioita. Suomen suurin poliisilaitos päätti jatkaa siitä, mitä Pohjanmaalla ja Oulussa on jo kokeiltu: tunnin aikana virkavalta hakkaa 1merkkiin tietoja liki jokaisesta tehtävästään.


Twitter -maratoneja on luvassa syksyllä lisää muun muassa Hämeen poliisilla ja Itä-Uudenmaan poliisilla, kertoo Suomen poliisi missäpä muuallakaan kuin Twitterissä. Maraton alkaa perjantaina kello 7. Ankkuritoiminta on moniammatillista yhteistyötä, joka kohdistuu nuorten hyvinvoinnin edistämiseen ja rikosten ennaltaehkäisemiseen. Hyvä viranomaisten välinen yhteistyö on yksi syy siihen, että Suomi on yksi maailman turvallisimmista maista. Arkaluontoisia tietoja viesteissä ei kuitenkaan kerrota, sillä tehtävistä on poistettu yksilöivät tiedot. Poliisi on tänä viikonloppuna raportoinut Helsingissä tapahtuvista alkoholiin liittyvistä poliisitehtävistä Twitter -tilillään.


Helsingin poliisi twitter

Tehostettu valvonta on puoli vuotta eli ensi vappuun saakka kestävä kokeilu, joka on saanut nimen LiikennePro. Valvontakokeilun taustalla on kaupunkilaisten huoli turvallisuudesta. Itä-Suomen poliisin Twitter -tili.


Helsingin yliopisto etsii ratkaisuja globaaleihin haasteisiin ja luo uudenlaista ajattelua ihmiskunnan parhaaksi. Helsingin Sanomat: Oma Säästöpankki antoi positiivisen tulosvaroituksen ja aloitti yt-neuvottelut. Viranomaiset kaipaavat vihjeitä miehen olinpaikasta ja havainnoista. Jan Sebastian Saarinen on virallisesti kirjoilla Riihimäellä, mutta hän on oleskellut viime aikoina enimmäkseen Helsingissä.


Kotimaa ”Kenellä tahansa oikeus pöyhiä” – Oikeus kaatoi poliitikon paritustutkintaa penkoneen poliisin kaikki syytteet. Osana some-läsnäolon vahvistamista, työnsä aloittaa uusi nettipoliisi, joka on. Suomen Uutiset pyrki selvittämään, missä menettelyssä ja kenen toimesta poliisi päätti keskeyttää turvapaikkaprosessissa tehtyjen maastapoistamispäätösten täytäntöönpanot.


Vastauksia oli hankala saada.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit