maanantai 20. marraskuuta 2017

Palveluksen aloittamisajan muutos

Palveluksen aloittamisajan tai -paikan muutos. Jos sinulle tulee pakottava tarve muuttaa palveluksen aloittamisaikaasi tai joukko-osastoasi, niin ota yhteys aluetoimistoosi muutosta varten. Syitä voivat olla esimerkiksi vaikea taloudellinen tilanne, opintojen tärkeä vaihe, ammattiin valmistuminen tai muu henkilökohtainen syy. Varusmiespalveluksen aloittamisajan tai -paikan muutos voidaan hakemuksesta myöntää asevelvolliselle, jolle se katsotaan erittäin tarpeelliseksi. Näytä palvelupaikat kartalla.


Rajaa asiointikanavia. Asevelvollisuuden voi suorittaa aseellisessa tai aseettomassa palveluksessa Puolustusvoimissa. Vakaumukseen perustuvasta syystä asevelvollisuuden voi suorittaa myös siviilipalveluksessa. Ahvenanmaalla asuvat suorittavat asevelvollisuuden luotsi- ja majakkalaitoksessa.


Jehovan todistajat voivat hakea palveluksen aloittamisajan siirtoa. Muutosta palveluksen aloittamisaikaan tai joukko-osastoon haetaan kirjallisesti. Hakemus perusteluineen toimitetaan Uudenmaan aluetoimistoon ennen määrättyä palveluksen alkamisajankohtaa. Mikäli sinulla on tarve muuttaa palveluksen aloittamisaikaa tai joukko-osastoa, niin voit hakea siihen muutosta. Syitä aloittamisajan muutostarpeeseen voivat olla esimerkiksi opintojen tärkeä vaihe, ammattiin valmistuminen tai muu henkilökohtainen syy.


Edellä momentin kohdassa tarkoitettu uusi määräys palveluksen aloittamisesta voidaan antaa asianosaista kuulematta. Yleisessä palve-lusohjesäännössä on edelleenkin eräitä lakiin perustumattomia kieltoja. Yleinen toimi- ja päätösvalta. Ilmavoimien aselajit Varusmiehenä meillä - Ilmavoima. Järjestämällä siviiliasiat kuntoon ennen palveluksen aloittamista voi välttää monta ongelmaa palvelusaikana.


Ajattelin valmistuvani lukiosta ensi syksynä ja palvelukseenastumismääräyksessäkin komeilee ajankohtana I/2012. Nyt olen tullut hieman toisiin aatoksiin. Lukuun sisältyisivät sääntelyt, jotka koskevat varusmiespalvelusta, kertausharjoitusta ja palveluksen aloittamisajan siirtoa erityisestä syystä.


Mehän käytettiin tota sitten hyväksi ja joku johtajista lähti aina saattamaan sälliä kassulle ettei se vaan eksy suoralla tiellä ja samalla pääs käymään ite suihkussa/sodessa. LATAA TÄSTÄ KIRJAN LAKILIITE! Säädösmuutoksen tiedoista löytyvät linkit muutossäädöksen tekstiin ja säädöskokoelmassa julkaistuun PDF-versioon, muutosta edeltävän ajantasaisen säädöksen, muutossäädöksen pohjana olevan hallituksen esityksen, antopäivä, julkaisupäivä, voimassaolotiedot sekä toimituksen huomautukset mihin muutos kohdistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit