tiistai 14. marraskuuta 2017

Referointi tarkoittaa

Referointi tarkoittaa siis selostamista. Tekstiä voi referoida joko sanasta sanaan (suoraan lainaten), jolloin käytetään lainausmerkkejä) tai epäsuorasti, omin sanoin kertoen. Epäsuora lainaaminen osoitetaan yleensä seuraavilla rakenteilla: että-lause: Kirjoittaja toteaa, että hinnat ovat kallistuneet.


Referaatti on kuullun tai luetun tekstin lyhennelmä, jossa tuodaan esille tärkeimmät asiat. Joskus on tarpeen selostaa jonkin tekstin sisältö sellaiselle, joka ei tunne tekstiä entuudestaan. Mikä on referointi.


Mitä tarkoittaa referointi. Ilmainen sivistyssanakirja. EurLex-CMS on nykyään enemmän tapausten referointi - ja seurantatyökalu, ja sen tarjoamat keinot ovat rajalliset, kun petoksia analysoidaan tai niiden perusteella yritetään laatia yhteenvetotutkimuksia.


Suora lainaus Suora lainaus tarkoittaa , että jonkun kommentti tai teksti kirjoitetaan sellaisenaan, mitään muuttamatta. Tällöin käytetään lainausmerkkejä erottamaan lainattua osuutta. Suoran lainauksen yhteyteen merkitään aina sen henkilön nimi, jota lainataan. Selaa sanakirjoja: Sivistyssanat Slangi Antonyymit Lyhenteet. Reflektio on yleiskäsite niille kognitiivisille ja affektiivisille toiminnoille, joilla yksilö pyrkii selvittämään kokemuksiaan tavoitteenaan uuden tiedon konstruointi tai uusien näkökulmien löytäminen.


Tallenteessa kerrotaan, mitä referointi tarkoittaa yliopisto-opiskelussa ja miten lähteitä käytetään oman kirjoittamisen osana. LDS en Summarizing means to briefly tell what is contained in chapters or verses that are not emphasized in class. Kriittinen eli kommentoiva referaatti.


Eija Moore määrittelee plagioinnin em. Lainata saa, kun merkkaa lähteen. Kaarisillan yhtenäiskoulu kirjoittaminen, lainaaminen, referointi , tutkielma Kun kirjoitat esimerkiksi aineistopohjaista esseetä, sinun pitää käyttää apuna lähteitä eli pohjatekstejä. Esseen kirjoittajan tulee kuvata, analysoida ja arvioida lähdeteosten teoriaa, käsitteitä ja mielipiteitä. Urbaani Sanakirja on ilmainen slangisanakirja joka yhdistää hyödyn ja huumorin.


Ideana on kerätä sanoja jotka eivät löydy tavallisista sanakirjoista, sekä tavallisten sanojen epätavallisempia määritelmiä. Sisältö on suojattu. Jos sinulla on käyttöoikeus verkkokurssiin, kirjaudu palveluun. Kirjaudu sisäänUsername or EmailSalasana Remember Me Unohditko salasanasi? Koska referointi ei ole lainausta sanasta sanaan, sitaattimerkkejä ei käytetä.


Tämän lisäksi on tehtävä asianmukainen viitemerkintä. Aineiston referointi. Kokeen vaikeudesta voi kertoa muun muassa se, jos vastausteksti jää pelkäksi aineiston referoinniksi. Jos tehtävänannossa ei erityisesti pyydetä referointia, se ei ole silloin tehtävän tarkoitus, vaan aineistosta pitäisi pystyä nostamaan olennaisia pointteja oman argumentaation tueksi.


Segmentointi on keskeinen osa yrityksen liike-ideaa. Yksinkertaisesti selitettynä se vastaa kysymykseen kenelle? Tämä tarkoittaa , että kouluikäisistä vähintään joka neljäs puhuu kotona muutakin kuin koulukieltään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit