tiistai 21. marraskuuta 2017

Id korttikotelo nahka

Id korttikotelo nahka

Find The Id on ite. Aidosta nahasta valmistettu, tyylikäs ID - korttikotelo magneettilukituksella. Tämä ID -kotelo on omaa tuotantoamme. Aiemmin markkinoille tuomamme ID -kotelo ei täyttänyt vaativimpien käyttäjiemme tarpeita: Ikkunallisia taskuja ei ollut tarpeeksi sillä suomi on lupakorttien kultamaa ja pelkällä henkilökortilla ei pitkälle pötkitä. Korkealaatuisesta aitoa nahkaa sisältävä passilaukku, joka suojaa passia muulta kuin lialta ja kulumiselta.


Kotelossa on myös neljä korttilokeroa ja suurempi lokero. Tuotevalikoimaamme kuuluu muovikortit ID -kortit offsetpainatettuna tai pintatulostettuna, postituspalvelu usealla eri kuorivaihtoehdolla, saatekirjeet ja kirjekuoret sekä korttitarvikkeet (korttikotelot, nauhat ja pidikkeet). Autamme myös mielellämme ID -kortin ulkoasun suunnittelussa ja painoaineistojen rakentamisessa. Tyylikkääseen Coach Mini Skinny ID -korttikoteloon mahtuvat tärkeimmät maksukortit. Osta omaksesi Stockmannilta jo tänään!


Kun tarvitset ID -kortteja ja niille tarvikkeita, olemme se oikea yritys. Yli vuotta alalla takaa osaamisen! Tiedämme kuinka asiakkaita tulee kohdella ja kuinka tuottaa sinulle laadukkaat tuotteet kulunvalvontaan ja henkilöiden tunnistamiseen. Tilaa naisten lompakot ja kotelot netistä.


Korttikotelo antaa suojaa korteillesi. Tervetuloa asusteostoksille Zalandolle! Klassinen musta ja koboltti-sininen nahka pehmentyy iän myötä ja sopeutuu siihen, miten käytät ja kuljetat sitä tehden siitä ainutlaatuisen Turvallisuuden vuoksi mukana on erityinen RFID-estovuori, joka pitää sinut suojattuna sähköiseltä identiteettivarkaudelta. Suunniteltu Tanskassa. Mukana lahjapakkaus.


RFID suojattu Cascade on yhdistetty lompakko ja luottokorttikotelo. Nahkakantiseen ja magneettikiinnityksellä toimivaan lompakko-osaan menevät setelit ja kuitit. Tuotetunnus (SKU): id -korttikotelo-nahka Osasto: Muut varusteet.


Radar kääntyvä teleskooppipampun kotelo , ASP, ylijäämä, vanhempi malli. Pantac Neck ID lompakko, kojootinruskea (C717-CB). Nahka Kirkas kalvo. Vega Holster korttikotelo , nahka määrä. Hallitse Apple ID :täsi Apple Store -tili iCloud.


Löydät satojen verkkokauppojen valikoimasta laukut joka tilaisuuteen. Katso parhaat tarjoukset huippumerkeiltä, kuten Marimekko, Michael Kors, Calvin Klein ja Samsonite. Mahdollinen ilmainen toimitus. Nahkalompakko RFID-suojalla, joka estää laittoman skannauksen lompakon ollessa kiinni.


Id korttikotelo nahka

Taustalla on kaksiosainen seteliväli ja sivussa vetoketjullinen kolikkotasku. Olemme avanneet uudistuneen Hobby Hall -verkkokaupan. Ole hyvä ja päivitä salasanasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit