maanantai 13. marraskuuta 2017

Postin lajittelukeskukset

Postin asiakaspalvelu. Lähetysten säilytysajat posteissa. Olemme ensisijainen valintasi postin , logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Tämän tuloksen kuvausta ei ole saatavilla sivuston robots.


Tarjoamme palvelut verkkokauppaan, logistiikkaan ja varastointiin. Keskitymme posteissa palvelemaan sinua ja muita asiakkaitamme paikan päällä, tästä syystä posteihimme ei voi soittaa. Uudet lajittelukeskukset nousevat Helsinkiin, Tampereelle, Kuopioon ja Ouluun. Suomen postilaitoksen perustamisajankohtana pidetään 6. Pietari Brahen määräyksestä.


Kuningatar Kristiina oli kaksi vuotta aikaisemmin antanut koko Ruotsin valtakuntaa koskevan asetuksen postinkuljetuksesta ja postikonttoreista. Suomeen luotiin järjestelmä, jossa postin kuljetuksesta vastasivat tehtävään erityisesti. Kasvavien postimäärien käsittelyn helpottamiseksi käyttöön tulivat postinumerot ja lajittelukeskukset. Kirjeposti vähenee, paketit lisääntyvät. Yhtiön omistavat Suomen valtio ja Valtion kehitysyhtiö Vake.


Sehän on tiettävästi postin lajittelukeskus. Saako niitä postista ihan yksittäiskappaleina vai pitääkö ostaa joku. Runkosetti aina niin luotettavan Italian postin huomassa. Ei siellä postin lajittelukeskuksessa enää tänä päivänä juuri ihmisille hommaa ole, kun kaikki. Kulku riippuu pitkälti postinumerosta ja missä lajittelukeskukset.


Hakutermillä posti kuusamo löytyi tulosta. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Jos jakelutoimipaikassa on paljon postia, lajittelukeskukset eivät ohjaa postia enää niihin vaan postit säilyttävät keskuksissa.


Paketit liikkuvat lakosta huolimatta eivätkä. Kaikki lajittelukeskukset toimivat koneellisella lajittelulla, joten mitään kasoja ei missään niissä ole kertynyt, niin että postia tulvisi lattioilla. Kirjelaatikot ja viimeinen maili Ainasojan mukaan postin kulku tökkii nyt kahdessa kohtaa ketjua. Myös tästä viikosta odotetaan reilun miljoonan paketin viikkoa. Ihmiset ovat aiemmin valittaneet sitä, että paketteja säilytetään vain seitsemän päivää, eikä vastaanottoja ole aina saanut edes ilmoitusta ennen kuin paketti on lähetetty jo takaisin.


Myös Turun seudulla kirjeet ja paketit myöhästyvät selvästi lakon ensivaiheessa. Sotien jälkeen yleistyivät postin lentokuljetukset ja samaan aikaan myös sanoma- ja aikakauslehtien tilaaminen kasvoi. Tällä viikolla paketteja käsitellään yli miljoona kappaletta. Myös ensi viikosta odotetaan reilun miljoonan paketin viikkoa.


Asiakkaiden siirtyessä yhä enenevissä määrin sähköisten palveluiden käyttäjiksi, on jaettavaa sitä vähemmän. Jep kuinka paljon jakajia on pistetty ulostukseen. Sitten itketään,että ei ole jakajia. Ei ole,kun kaikille on kohta pistetty kalossinkuva peseelle. Vielä lajittelukeskukset ,ym postin toimitilat.


Viimeinen postin yt neuvottelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit