maanantai 27. marraskuuta 2017

Prh haku

YTJ-yrityshaussa voit hakea yritysten perustietoja Y-tunnuksella. Yritysten tietojen hakeminen on maksutonta. Täällä voit hakea perustietoja suomalaisista tavaramerkkihakemuksista ja -rekisteröinneistä sekä kansainvälisistä (WIPO) tavaramerkkirekisteröinneistä. Yrityksen nimi on kaupparekisteriin rekisteröity toiminimi.


Haku kohdistuu kaupparekisterissä voimassa olevaan nimeen tai yrityksen entiseen nimeen.

Jos haet yrityksen nimellä tai sen osalla, voit rajata hakua tarkemman haun avulla. Voit etsiä kaupparekisteriin merkittyjä tai lakanneita yrityksiä sekä yrityksiä, joiden ilmoitus on. Täältä voit hakea tietoa kansallisista mallioikeushakemuksista sekä rekisterissä olevista ja rekisteristä poistetuista malleista.


Palvelu sisältää perustiedot niihin liittyvine kuvineen sekä ne kansainväliset mallioikeusrekisteröinnit, joissa Suomi on nimetty kohdemaaksi. Tutki etukäteen, onko uudelle yritykselle pohtimasi nimi rekisteröitävissä. Huomioithan, että yrityksen nimen rekisteröitävyys tutkitaan PRH :ssa vasta, kun sitä koskeva ilmoituksesi on saapunut vireille.


Yrityshaussa näkyvät ainoastaan katsomishetkellä voimassa olevat rekisterimerkinnät. Aiemmin voimassa olleita tietoja alku- ja loppupäivämäärineen voi katsoa Näytä rekisterihistoria -linkin takaa.

Julkinen palvelu ei sisällä tietosuojasyistä lainkaan henkilötunnuksia. Tämä on yhdistysrekisterin tietopalvelu. Tietopalvelusta saat helposti rekisteritiedot yhdistyksistä, uskonnollisista yhdyskunnista ja kauppakamareista. Voit hakea tietoa kaikista yrityksistä, joilla on Y-tunnus.


Hakutuloksesta pääset katsomaan yrityksen tietoja klikkaamalla Y-tunnusta. Tutustu hakuohjeeseen. Sivun meta description.


Edunsaajien (omistajien) tiedot kaupparekisteriin 1. Tilanne varmastikin parantuu jahka PRH saa julkaistua lopullisen version rajapinnastaan. Aineistoon sovelletaan Creative Commons Nimeä 4. Kaupparekisteri on virallinen ja julkinen rekisteri yrityksistä. Kerro meille mielipiteesi yrityshaun toimivuudesta. Patentti- ja rekisterihallituksen ( PRH ) pitämän kaupparekisterin tehtävänä on palvella yksityistä ja julkista sektoria sekä ylläpitää ja parantaa oikeusvarmuutta elinkeinoelämässä. Yhdistysrekisteri ja YTJ.


Yhdistykset rekisteröidään Yhdistysrekisteriin. Yhdistysrekisterissä yhdistys saa kuusinumeroisen yhdistysnumeron, joka on muotoa 123.

PRH :n hakupalveluun tästä linkistä. Aloita lisäämällä hakuehtoja vasemmalla puolella olevaan hakupalkkiin. Suomen Yritysrekisteri on suomalaisten yritysten, yritysnimitysten ja taloustietojen tietopankki josta tietojen hakeminen on helppoa.


Espacenet: ilmainen pääsy yli miljoonan patenttijulkaisun tietokantaan. Tervetuloa käyttämään suomenkielistä Espacenet-palvelua! Espacenet on tietopankki, jossa voit tehdä hakuja, kun mietit, onko keksintösi uusi, kun haluat selvittää oman alasi viimeisimmän tekniikan, seurata kilpailijan patentointia tai etsiä yksittäistä patenttijulkaisua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit