torstai 2. marraskuuta 2017

Eckerö line

Suosittuja kohteita, yli miljoona hotellia maailmalla. Ota yhteyttä tänään! Tallinna tarjoaa parastaan, kun siellä viipyy yön yli tai pidempään.


Laajasta hotellivalikoimastamme löydät aina sopivan vaihtoehdon boutique-hotelleista, viiden tähden luksuslomaan ja perhehotelleihin. In our online booking system, you can book one way or return trips and car packages.

Laiva seilaa suomalaisille tutuissa sinivalkoisissa väreissä ja sieltä löytyy mm. EDUT AUTOLIITON JÄSENILLE AJALLE 28. Voit myös vaikka varata etukäteen Buffet-aamiaisen tai Lounge-tilat sinulle ja seurueellesi, jotta risteily olisi sinulle mahdollisimman miellyttävä.


Kun olet löytänyt mieleisesi tarjouksen, klikkaa Katso alennuskoodi -painiketta ja siirry verkkosivuille. Eckerö Line tarjoaa siis jokaiselle jotakin! Helsinki - Tallinna aikataulut - laivaliikenne. Kui Soome on tihti asja, siis tasub mõelda seeriapiletite ostmisele.


Att skapa goda matupplevelser omfattar allt från val av råvaror till trivseln i våra restauranger.

Det kan våra kockar och de gör sitt jobb med stor glädje och passion. Välkommen med på en matglad resa! Ryhmä- ja k okousmatkat. Järjestä kokous merellisessä ympäristössä ja toimivissa kokoustiloissa. Varustamo liikennöi pitkään yhdellä aluksella Helsingin ja Tallinnan välistä reittiä.


You will learn about our timetable and our products - day cruises, car and hotel packages. In addition, there is information about restaurants, bars and entertainment possibilities on board. Rahdin lisäksi uusi alus kuljettaa automatkustajia, joita mukaan mahtuu yli 350. Alus tulee liikennöimään päivittäin kaksi edestakaista vuoroa Helsingin Vuosaaren ja Tallinnan A-terminaalin välillä. Traditiona Meals buffet – a better everyday!


Etsi ja varaa Siljan ja Tallinkin risteilyt, meno-paluu-, hotelli- ja automatkat helposti netistä. Varaa mieleisesi laivamatka online-varauspalvelun kautta ja nauti merimatkasta! Jatkamalla verkkosivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käyttämisen.


Suomen paras tanssimusiikin keikkakalenteri ja uutissivusto. Kuvia, videoita, tanssitähtien kuulumisia. Liikevaihto nousi prosenttia. Yhtiön omavaraisuusaste oli prosenttia.

Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan ja varausajankohdan mukaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia. Jos sinulla ei ole tulenpalava kiire ostaa matkaasi nyt, ja jos alennuskoodia ei ole juuri saatavilla, odota kunnes matkat ovat saatavilla edulliseen alehintaan ja säästät mahdollisesti kymmeniä euroja.


Alus aloittaa liikennöinnin Helsingin Vuosaaresta Tallinnan A-terminaaliin kesäkuussa. Suomen lipun alla kulkeva alus tulee kuljettamaan rahdin lisäksi automatkustajia, yhtiö tiedottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit