torstai 23. marraskuuta 2017

Kypros turvallisuus 2018

Unelmien matkat Tjäreborgilta. Tutustu Tjäreborgin laajaan tarjontaan tästä! Suosittuja kohteita, yli miljoona hotellia maailmalla.


Kyproksen lähellä olevilla merialueilla on mannerlaattojen liitoskohtia. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi- tuhansia aiheita. Ja kaikkien uimisen ystävien iloksi, sijaitsevat hotellimme rannoilla, joita huuhtova merivesi on Euroopan puhtainta (EU:n vuosittaisen raportin mukaan).


Valitse lomakohteesi! Juuri se tekee Kyproksesta kiehtovan lomakohteen. Laitetaanpas taas julkiseksi ehkä se vuoden tylsin blogikirjoitus eli Kyproksen hintatasoa. Listaus, joka kuitenkin yleensä matkailijoita kiinnostaa, ainakin minua. Kaikki hinnat on kerätty Ayia Napan ja Protaraksen turistimarketeista, tavaroista, joita tuli ostettua tai silmäiltyä.


Tällä kertaa asuimme lasten kanssa all inclusive hotelleissa koko kaksi viikkoa, joten ulkona syömiset. Rantaelämää löydät erityisesti Ayia Napasta, kaupunkielämää Larnacasta ja rauhallista lomailua Fig Tree Baysta. Minne tahansa matkaatkin, vietät lomaasi turkoosinsinisen veden äärellä olevilla kauniilla rannoilla. Hieman erikoisemman, ja kiinnostavan, Kyproksesta tekee sen asema valtiona. Keskellä saarta kulkee raja, ja toinen puoli on kreikkalaisten asuttama, toinen Turkkilaisten.


Pohjois-Kyproksessa kuohuu – hyökkäys lehteen suututti Kyproksen turkkilaiset. Tunnetuin paikallinen olut, Keo, on vaalea lager, joka sammuttaa hyvin janon. Katso ja varaa matkat Kyprokselle tästä! Kupari onkin saanut nimensä juuri Kyproksesta. Tässä artikkelissa listaamme Kyproksen hintatasoa, jotta saat apua reissubudjettisi laskemiseen.


Nikosia on Kyproksen pääkaupunki saaren keskiosassa, Pedieosjoen rannalla. Kaupungin ilmasto on subtrooppisen ja kuuman puoliaridin välillä. Matkat kohteeseen Kypros. Hedelmäpuut kukkivat, tuore ruoho tuoksuu ja päivä pitenee nopeasti. Kolme reikää siinä on.


Kannattaa ostaa adapteri kyprokselta, maksaa euron tai punnan (en muista mutta ei paljon kuitenkaan) ja myydään pikkukaupoissakin. Kyproksella sijaitsevat hotellit, lennot Kyprokselle sekä Kyproksen säätietoja, matkakuvia ja -kokemuksia. Säätila kuukausittain Tällä kaupungilla on hyvä sää ympäri vuoden. Voit käydä hienoissa paikoissa milloin vain. Sateisimmat päivät ovat joulukuusta helmikuuhun, mutta silloinkin lämpötila on yli astetta.


Kilpailua maa ei ole voittanut kertaakaan. Halloumi on Kyprokselta lähtöisin oleva lampaan- ja vuohenmaitojuusto. Se on rekisteröity EU:ssa alkuperäistuotteeksi. Lapsiystävällinen Kypros.


Tunnemme siis tämän kohteen läpikotaisin ja tiedämme, mikä on paras hotellivaihtoehto, kun matkustat lasten kanssa ja kaipaat hieman rauhallisempaa ympäristöä. Kypros - Kaikki tarpeellinen tieto kohteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit