maanantai 15. tammikuuta 2018

Eezy vai ukko

Ala kevytyrittäjäksi tänään! Unohda paperityöt ja byrokratia. Keskity omaan osaamiseen. Laskuta ilman omaa yritystä Ukon kautta. Liity ilmaiseksi jo tänään! Mietityttääkö jokin? Katso vastaukset kysymyksiisi! Helpompi tapa maksaa palkka.


Anna e-tunnuksen laskuttaa puolestasi. Rekisteröinti on ilmaista! Eezy on uunituore Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa.


Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Zervant, Ukko vai Eezy ? Pienyrittäjän palvelut vertailussa. Tässä artikkelissa tutustumme näiden kolmen yrityksen palveluihin ja selvitämme, kenelle sopii kevytyrittäjyys ja kenen tarpeita palvelevat pienyrittäjän laskutuspalvelut. Eli voinko siis tehdä esim netin kautta hommia ja Eezy hoitaa kaikki verotus yms asia, ihan laillisesti?


Paljonko Eezy ottaa kaikenkaikkiaan jos esim saan vaikkapa nettisivujen teosta 3euroa niin monta prosenttia Eezy nappaa tuosta kaikenkaikkiaan? Noista lukiessa tulee kovin ristiriitainen olo kun et ole yrittäjä mutta silti sinun pitää lisätä työsi hintaan alv. Eezy toimii samalla periaatteella, kuten esimerkiksi monen tunnistama UKKO. Kokemuksia: Eezy kevytyrittäjille.


Eezyn laskutuspalvelun kautta voit laskuttaa tekemistäsi töistä suoraan asiakastasi ilman yritystä tai y-tunnusta. Koska Eezy maksaa sitten laskun sinulle palkkana, sinun ei tarvitse käyttää aikaasi byrokratiaan. Ukko vai jokin muu laskutuspalvelu (ja miksi Ukko on palveluista suosituin)?


Ukko ei toki ole ainoa maassamme toimiva laskutuspalvelu, vaan lukuisat muutkin alan toimijat tarjoavat täysin samaa liikeideaa – tutuimpia esimerkkejä lienevät Eezy , Odeal ja Omapaja. Kannattaako yritystoimintaa kokeilla UKKO. Mitä töitä ei voi laskuttaa UKKO. Mille aloille palvelu soveltuu?


Miten palvelu eroaa verokortilla työskentelystä? Blogissamme jaamme linkkejä ja vinkkejä muun muassa oman työn hinnoitteluun sekä markkinointiin. Onko kyseessä toimeksianto- vai. Lisäksi esittelemme inspiroivia henkilöitä ja tarinoita heidän takanaan sekä kerromme byrokratian uusista tuulista. Arvomme näkyvät päivittäisessä työssämme ja siinä, kuinka näemme toisemme, kollegamme, täällä UKKO.


Suomessa olisi enemmän kannattavia yrityksiä ja yrittäjiä, jotta ihmiset saisivat yhä enemmän tehdä sitä, mitä rakastavat. Moni laskutuspalvelu veloittaa pienempiä palkkioita paljon laskuttavilta asiakkailta. Liikevaihdon kasvaessa tämä on hyvä huomioida.


Ilmeisesti jotkut työttömänä olevat tai tuösuhteessa olevat musikantit, puheopettajat, tulkit ym. Eezy - Ukko -Ope-kevytyrittäjä hommia niin hitsin kätevinä kuitenkin. En ymmärrä mitä kautta se helppous tai keveys tulee.


Eezy , jonka palvelu on hyvin samankaltaista kuin Ukko. Myös OP tarjoaa omaa kevytyrittäjäpalveluaan. Kilpailijat ovat markkinoinnissa jääneet Ukko. Esimerkiksi näihin kahteen verrattuna Ukko.


Toinen juttu on, että onko oikea menetelmä tehdä sama artikkeli toisella nimellä, ja voiko Ukko. Muut muodot ovat palkkatyö, toiminimiyrittäjyys sekä osakeyhtiöyrittäjyys. Nykymuotoiset laskutuspalveluyritykset ovat aika uusi ilmiö. Sen jälkeen ovat syntyneet Ukko. OP Kevytyrittäjä -palvelu poikkeaa näistä muista siten, että siinä kevytyrittäjällä on oma y-tunnus.


Tämänkertaisesta postauksesta Eezy ei maksa minulle. Jotta Eezyltä voisi laskuttaa kirjoituspalkkion, pitäisi olla toiminimi tai jotain, minkä. Lilith sekä elinkeinotoimintaa helpottava Eezy. Eezy hoitaa laskutuksen ja lakisääteisten kulujen maksamisen asiakkaansa puolesta.


Eezy perii kunkin laskun kohdalla itselleen 4- provision arvonlisäverottomasta laskutussummasta. Pienin mahdollinen Eezyn kautta ohjattava lasku on 2euroa ja heidän perimänsä minimiveloitus euroa. Kevytyrittäjä voi joustavasti tehdä töitä, joka tuo sinulle vapauden työskennellä kenelle haluat ja silloin kun se sinulle sopii.


Palvelupalkkio vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit