keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Toiminimi palkkalaskuri

Jos olet työsuhteessa, palkka-asiat ovat melko suoraviivaisia. Työnantaja maksaa yleensä kerran kuussa sinulle sovitun palkan, josta työnantaja on vähentänyt verot ja muita mahdollisia maksuja. Ei yrittäjän velvollisuuksia eikä paperisotaa. Rekisteröidy ilmaiseksi!


Sote-maksu maksetaan Verohallinnolle yhdessä muiden oma-aloitteisten verojen kanssa. Maksu ei enää kansaneläkemaksun poistumisen jälkeen ole moniportainen, vaan kaikille. Miten toiminimi perustetaan helposti?


Tässä artikkelissa kerromme sinulle toiminimen perustamisesta niin kansantajuisesti kuin vain on mahdollista. Vaikka verkko on täynnä tietoa aiheeseen liittyen, useat oppaat ja kirjoitukset on sotkettu niin byrokraattisilla ja vaikeaselkoisilla termeillä, että heikompi tippuu kyydistä. Tuntipalkka ja palkkalaskuri. Arveluttaako paljonko tuntipalkkasi pitäisi olla? Palkkalaskuri auttaa sinua arvioimaan paljonko tuntiveloituksesi pitäisi vähintään olla, jotta tulosi kattavat menosi.


Toiminimi palkkalaskuri

Muista, että tämä on kuitenkin vain lähtökohta oman työn hinnoittelulle. Kaikki rahat, jotka toiminimeltäsi otat, ovat sen sijaan yksityisottoja. Aloita antamalla työntekijän palkka sekä ikä. Ryhdy kevytyrittäjäksi.


Toimi ilman omaa yritystä Odealin avulla. Ansaitse lisätulo laskutuspalvelulla. Laskuta ilman y-tunnusta! Ilmainen palkanlaskentaohjelma.


Suomen suurin kevytyrittäjän laskutuspalvelu. Yrityksen ja kotitalouden palkanlaskentaohjelma verkossa. Hoida palkanmaksut ja sivukulut helposti ja säästä aikaasi! Terminä toiminimellä on kaksi merkitystä.


Toisaalta sillä tarkoitetaan sitä rekisteröityä nimeä, jolla mikä tahansa yritys tai elinkeinonharjoittaja (yhtiömuodosta riippumatta) toimii – ja toisaalta sillä viitataan useiden yksityisten elinkeinonharjoittajien valitsemaan yritystoiminnan muotoon nimeltä toiminimi. Toiminimi on yksi kevyimmistä yrittäjyyden muodoista. Liity palveluun jo tänään!


Käyttäjänä pääset yrittäjyyden alkuun ja kasvatat nykyistä liiketoimintaasi helppokäyttöisillä suunnittelutyökaluilla ja sisällöillä. Veroprosenttilaskurin antama tulos on aina vain suuntaa antava. Mihin laskuria voi käyttää?


Toimii saumattomasti tilitoimistosi kanssa Palvelu toimii yhteen tilitoimistosi kanssa. Oma kirjanpitäjäsi voi myös ottaa palvelun käyttöön ja auttaa palkanlaskennassa. Luvussa käsiteltävät yhtiömuodot ovat toiminimi eli yksityinen elinkeinoharjoittaja, henkilöyhtiöt eli avoin yhtiö ja kommandiittiyhtiö sekä listaamattomat osakeyhtiöt. Kaikissa tapauksissa keskitytään pääasiassa YEL-vakuutetun yrittäjän näkökulmaan.


Ei hätää, Kajon Yrittäjyys on oikea valinta sinulle. Kajon on etsimässä laajentumisen myötä uusia taksiyrittäjiä ympäri Suomea. Ilmoittaudu yrittäjyystilaisuuteen ja tule kuulemaan lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit