perjantai 12. tammikuuta 2018

Omat viivakoodit

Luo omat viivakoodit. Voit tulostaa tai tallentaa JPG-, GIF-, ZIP- tai PDF-muodossa. Viivakoodisi on maksuton ja nopeasti luotu.


Maapallon eliöistä on nimetty vasta miljoonaa, mutta nimi tarvittaisiin ainakin kymmenelle miljoonalle. Tieteelliset nimet laaditaan latinan kielen mukaisesti, mutta vaikka sanat eivät ehkä lopukaan kesken, kätevämpää olisi antaa eliöille viivakood. Postiyrittäjän omat tuotteet - viivakoodit ALV (4) ALV (3) ALV Lue haluamasi verokannan viivakoodi, syötä hinta. Vaikka monet pienet yritykset tulostavat omat viivakoodit menestyksekkäästi, jotkut toimivat ratkaisujentarjoajien kanssa, jotka tarjovat erilaisia palveluita viivakoodeihin, tunnistamiseen sekä muihin GS1-asioihin liittyen. Onko sillä väliä, mistä hankin viivakoodit ? Esimerkiksi koodin alun numerosarjasta voi heti päätellä, mistä maasta elintarvike on peräisin.


EAN14-, SSCC- tai GS1-400-viivakoodin tuottamiseen. Fonttipaketissa on näitäkin varten omat työtä helpottavat Excel- ja LibreOffice-taulukot. Asteri laskutusohjelman versiosta 11. JLCode1tukee SEPA-tilisiirtolomakkeiden viivakoodeja. EAN- viivakoodit lähetteeseen tai laskuun.


Apulanta voitti Vuoden Rock -Emman! Voitto tuli Vuoden Rock -kategoriassa Make Nu Metal Great Again -julkaisulla. Haluatko kokeilla uusia herkullisia reseptejä? Tutustu käyttäjän viivakoodit resepteihin ja reseptikokoelmiin sivuillamme. Klikkaa ja kokeile.


Maalarinteippi ei välttämättä enää kelpaa hintalapuksi – viivakoodit ja mobiilisovellus tulivat myös kirpputoreille. Kolmikymppinen koodari tähyää tuotteellaan myös ulkomaille. Kirpputorit ja myyjäiset 9. Käyttökokemusta on kerääntynyt kuukauden ajalta, joten sen verran jo pystyy sanomaan, että mitään moitittavaa ei ole ilmennyt. Voiko lukijalta enempää vaatia?


Asentamisessa ei mitään jippoja, tai kikkoja tarvittu. Se on viivakoodin skanneri ja käyttää Excel kuin tuotteen tietokanta. Omat monipuoliset toimitilat mahdollistavat sujuvat kappale- ja lavalähetykset myös sesonkiaikana. Tuotemerkinnät, viivakoodit , sarjanumerot yms. Jos mobiililaitteessasi ei ole QR-koodien lukuohjelmaa tai haluat asentaa laitteeseesi jonkin muunkin QR-lukijan, voit ladata ohjelman Internetistä.


Voit ladata verkosta esimerkiksi oman mobiililaitteesi mukaisen ScanLife QR-lukijan. Erä- ja moduulitarranumeron tulostuksen ”vuokaavio” Liite 4. Seinällä ja pöytään teipattuna on omat viivakoodit pullonpalautukselle, kahville ja muille muutoin viivakoodittomille tuotteille. Käteistä rahaa voit ladata virtuaalikassatilillesi sujauttamalla rahasi RV-kassaan Harmaan Kaapin (musta peltikaappi) päällä olevan aukon läpi ja komentamalla ‘d ’ (esim. ‘d 100’) virtuaalikassan kehotteella.


Omat viivakoodit

This field is for validation purposes and should be left unchanged. Muut kuin yritystoiminnan ennakkoverot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit