torstai 25. tammikuuta 2018

Autokoulu espoo

Olemme vakavarainen ja luotettava kumppani. Koulutuspalvelumme vastaavat laatutietoisen ja vaativan asiakkaan tarpeita. Uskomme vahvasti, että mukava henkilökunta, laadukkaat ajoneuvot sekä kannustava ilmapiiri tekee ajamisen oppimisesta miellyttävää. Driving training in English.


Henkilöautokurssi alk.

Jatkokoulutus ajokortilliselle alk. Kaikki autokoulut, kurssit ja hinnat kätevästi. Vertaile ja valitse sinulle sopivin.


Voit aloittaa teoriaopinnot halutessasi heti, kun ilmoittautumisesi on vahvistettu. Valitse sopiva kurssipaketti, ilmoittaudu mukaan ja aloita autokoulu tänään! Lisäksi Espoossa voi suorittaa seuraavia, vain netissä suoritettavat teoriatunnit sisältäviä koulutuksia: mopokortti, mopoautokortti, traktorikortti, EAS-kulutus (ensimmäisen ajokortin suorittaja) sekä ajokieltokoulutus.


Oppilaista on ollut tyytyväinen Safiirin opetukseen.

Voit ladata hinnaston alla olevasta linkistä. Autokoulu Safiiri - Espoon suurin ja suosituin autokoulu. Katso myös rahoitustarjous. Yhteystiedot Espoo. Espoon toimistomme sijaitsee kauppakeskus Isossa Omenassa Metron sisäänkäynnin vieressä katutasossa.


Bussipysäkit toimiston edessä. Meille on helppo tulla. Autossa sinua opettavat ammattitaitoiset liikenneopettajat Seppo K. Koivula, Osmo Laine, Paavo Muoniovaara, Kalevi Lumen ja Erkki Viitasaari. Taulukossa on huomioitu kaikki 1. B-ajokortin saaneet Auliksen oppilaat.


Itseopiskelun tarve korostuu. Laaja itseopiskelumateriaali mahdollistaa erinomaisen tietopohjan jokaiselle oppilaalle. PERINTEIKÄS AUTOKOULU.


Tarjoamme koulutusta mopolla, moottoripyörillä ja henkilöautolla sekä kertausajoa jo kortin omaaville.

Enemmän tietoa kursseista (mm. hinnastot) löydät yllä olevista linkeistä. Riskikoulutus: vielä vapaita paikkoja, varaa vaikka heti! Kuorma-autokurssit räätälöidään kysynnän mukaan. Uutta: kuorma-autokurssi englannin kielellä. Opetus tapahtuu netissä ja voit aloittaa verkkoteoriat millä minuutilla tahansa maanantaista torstaihin kello 14.


Lisäksi löydät hyödyllisiä linkkejä ja voit käyttää ilmaista versiota DL e-Oppikirjasta. Hyödyllistä tietoa ajokorttia suorittavalle ja opetusluvalla opettavalle. B‑Kursseja alkaa jatkuvasti, ilmoittaudu sen viikon kurssille, jolla haluat verkkotuntuen suorittamisen aloittaa.


Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostitse, viestistä löydät myös tarkat ohjeet kurssin aloitusta varten. Teoriatunnit mahdollista suorittaa itsenäisesti verkossa. Modernit opetusvälineet. Kirkkonummelaisten oma autokoulu !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit