maanantai 22. tammikuuta 2018

Trafi ajoneuvotiedot

Ajoneuvotiedot ja veron maksu. Rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla voit tarkastaa veloituksetta minkä tahansa liikenneasioiden rekisteriin merkityn ajoneuvon. Julkiset ajoneuvotiedot -palvelusta saa rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla haettua esimerkiksi ajoneuvon tekniset perustiedot, katsastustiedot, matkamittarilukemat, kulutus- ja päästötiedot sekä rengastiedot. Rekisteritietojen sisältö vaihtelee tietojen julkisuudesta, ajoneuvolajista ja ajoneuvon rekisteröinnin ajankohdasta riippuen.


Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteröinti- ja hyväksyntä- sekä turvallisuusviranomainen. Täytä kaikki kentät. Trafi kertoi maanantaina, että sen julkiset ajoneuvotiedot -palvelu on uudistunut. Nyt hakupalvelusta saa ilmaiseksi muun muassa ajoneuvon tekniset tiedot ja seuraavan katsastusajankohdan pelkällä rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla, Trafi kertoi. Vastuullinen kuljetuspalvelu pienentää tilaajan riskiä.


Käyttämällä vastuullista kuljetuspalvelun tuottajaa tilaaja muun muassa pienentää tavaran toimitukseen liittyvien häiriöiden riskiä. Asiointi on päättynyt ja yhteys palveluumme on katkaistu. Suosittelemme välimuistin tyhjentämistä, etenkin jos asioit julkisessa käytössä olevalla yleisöpäätteellä. Selvitä ajoneuvon rekisteritiedot nopeasti.


Trafin rekisteritiedot –osiosta löydät laajat, tekniset sekä historiatiedot mm. Tarkista auton tai muun ajoneuvon tiedot. Rekisterinumerohaku kertoo hetkessä omistajatiedot ja muut ajoneuvotiedot. Ennen kuin valitset uuden auton, laita Suomessa myytävät autot samalle viivalle. Autovertaamosta saat myös CO2-päästöt ja muut ympäristöominaisuudet päätöksesi tueksi.


Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi on julkaissut ajoneuvoliikennerekisterin tietoja maksutta saataville sivuillaan. Kirjautuminen KATSO-tunnuksilla säilyy rinnalla 14. Trafin tavoitteena on olla digitaalisten palveluiden tuottamisen edelläkävijä. Kansallisen palveluarkkitehtuurin hyödyntämisen ensimmäisessä vaiheessa Trafin päämääränä oli Omat ajoneuvot -listauksen tuominen Suomi.


Nollakakkosen rekisterinumerohausta saatavia tietoja on tarkoitus käyttää tilanteissa, joissa halutaan tietoja ajoneuvosta. Näitä tilanteita ovat esimerkiksi osto- ja myyntitapahtumat sekä tilanteet, joissa pitää saada yhteys ajoneuvon omistajaan tai haltijaan. Lisäksi tuttuun tapaan palvelusta saa maksullisena tiedot ajoneuvon omistajista ja haltijoista, sekä kauemmas historiaan ulottuvat tiedot omistus-, katsastus-, vakuutus-, ja rekisteritunnuksista. Mikäli tietoihin sisältyy luovutusrajoituksia, Trafi ei voi näyttää ajoneuvoon liittyviä henkilötietoja. Kyselyn hinta on euroa.


Tärkeää tietoa ajoneuvoista edullisesti. Vertaile vaikka kyselyiden sisältöjä ja katso video ja pikakäyttöohje. Lähdeaineiston tuottajana toimii Trafi. Aineiston päivämäärä on 31.


Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa. Liikennekäytöstäpoisto ja liikennekäyttöönotto Kun ajoneuvon käyttö jää tauolle, voit säästää veroissa ja vakuutusmaksuissa ilmoittamalla sen pois liikenteestä. Palvelujen tietolähde: ajoneuvoliikennerekisteri, Trafi.


Autovero on suoritettava ennen rekisteröintiä ja käyttöönottoa Suomessa. Poikkeuksena ovat tietyt väliaikaisen verottoman käytön tilanteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit