keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Turun puhelinluettelo huijaus

Suomen Puhelinluettelot on numeropalvelu, josta löydät suomalaisten yritysten puhelinnumerot sekä muut yhteystiedot. Puhelinluettelo -palvelussa voi myös laittaa haluamalleen yritykselle viestiä, tarjouspyyntöjä tai vaikka tiedustella avoimia työpaikkoja. Rekisteröitymisen jälkeen numerohaun käyttö on ilmaista. Ne, jotka ovat kyseisiin puljuihin törmänneet, tai jopa saaneet kunnian tehdä heille töitä, ovat varmasti ihmetelleet Petri Hollménin lailla, miten kyseenalaisella toimintatavalla varustetut puhelinmyyntiyritykset saavat jatkaa toimintaansa vuosi toisensa jälkeen. Varsinais-Suomen puhelinluettelosta löytyvät Varsinais-Suomen alueen yritykset ja palvelut.


Jos kiusaavat,ilmoita tekeväsi tutkintapyynnön poliisille huijauksen yrityksestä. Eli päivän selvä huijaus ja poliisi ei voi jättää tutkimatta tai joutuvat itse tutkinnan kohteeksi. Valittavan henkilön täytyisi olla jotenkin jo kärkikaartissa kyvykkyyden, johtamisosaamisen, alan tuntemuksen ja kokemuksen puolesta.


Uutisia, päivän puheenaiheita ja muut Ylen parhaat verkkosisällöt. Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.


Mullekin on noita puheluja tullut kymmenkunta eri petkuhuiputtajilta syksyn jälkeen, jolloin perustin osakeyhtiön. Törkein yritys oli juurikin Leena Turun Puhelinluettelosta joka halusi vain tarkistaa että heillä on oikeat tiedot, ja sitten sivulauseessa että hyvä, tiedot onkin oikein niin tästä tulee sitten se normaali euron vuosimaksu. Olemme saaneet tietoomme, että viime päivinä netissä on liikkunut Paraisten Puhelimen nimissä oleva asiakaskysely. Selaimessa avautuvassa ikkunassa ilmoitetaan että voi lunastaa itselleen esimerkiksi Converse kengät, Samsung Galaxy matkapuhelimen tai Canon tulostimen vastaamalla muutamaan kysymykseen. Oikeuskanslerinvirasto pysäytti nimityksen, kun hakuilmoituksessa viestintäjohtajan kelpoisuusehdoista oli unohtunut maininta johtajakokemuksesta.


Tutkinta Helsingin poliisin viestintäjohtajasta, ex-kansanedustajasta lähes valmis: Vaalirahoitusta epäillään. Elisalta saat edulliset Saunalahti-liittymät, puhelimet sekä Elisa Viihteen ja videovuokraamon. Sähköpostit voit lukea Elisan Webmail-palvelusta.


Ennen oli helpompaa kun paikkoja oli vain puhelinluettelo ja Yritystele,. Kirjaudu OmaPostiin. Itä-Suomen yliopisto on yksi maamme suurimmista yliopistoista. Toimimme kahdella kampuksella Joensuussa ja Kuopiossa. Tarjoamme koulutusta koulutusalalla ja liki sadassa pääaineessa tai koulutusohjelmassa.


Tämä on kuitenkin huijaus. Yhdysvalloissa presidentti on kaikkivaltias. Presidentti on USA:ssa eräänlainen aateliton aatelinen. Maalaisliittolainen Urho Kekkonen loi hyvät suhteet Neuvostoliiton kommunistijohtoon ja Suomen kommunistien asemaa parannettiin.


Kun puhutaan julkisen sektorin säästöistä, nostetaan esille sairaanhoitajat, opettajat, lastentarhanopettajat ja poliisit. Kukaan ei halua leikata näistä yhteiskunnan perustehtävien suorittajista. Keskustelu loppuu siihen. Samalla jää huomaamatta, että julkisin varoin Suomessa puuhastelee tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä tehtävissä, joiden lopettaminen ei kansalaisten elämässä. Minulla on aihetta epäillä, että asiaan liittyy rikos, vähintään huijaus.


Turun hovioikeuden Sovittelutuomarin Laamanni Teuri Brunilan kirjoittaman ”Tuomari joka halusi sovitella” vuotiaan Brunilan mielipiteet kumpuavat pitkästä tuomari kokemuksesta ja muidenkin ajattelijoiden huomioihin kuten Norjalaisen oikeussosiologi Nils Chritien päätelmään ”lakimiehet ovat riitavarkaita” Jos lähdetään. SAKU ry:n golfmestaruuskilpailut Rovaniemi 2. Kilpailutuksen voitti suomalainen Argenta. Kannattis vähän ottaa selville asioista ennenkuin postittaa noita väitteitä.


Näistä väitteistä osa on jopa puhtaita huijauksia (kuten ne jalanjäljet) ja suurin osa perustuu siihen että otetaan päätelmä A ja etsitään mahdollista tukia sillä, ja hylätään kaikki sen vastaiset argumentit. In the interest of fair gaming there is a maximum allowed stake per bet until the wagering requirement has been met, netissa ilmainen puhelinluettelo. This maximum stake is of the bonus amount receive ilmainen puhelinluettelo netissa. Movetec Oy on Suomen johtava mekatroniikan, materiaalinkäsittelylaitteiden ja koneenrakennuksen asiantuntija.


Komponentit ja asiakaskohtaiset kokonaisuudet. Avaa tiedosto - doczz.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit