tiistai 16. tammikuuta 2018

Eezy tapaturmavakuutus

Turvaa perheesi toimeentulon tapaturman sattuessa. Ifin tapaturmavakuutus on voimassa töissä, koulussa, vapaa-ajalla ja matkoilla. Kotona ja vapaa-ajalla sattuu ja tapahtuu. Varmista että saat heti parasta apua! Anna e-tunnuksen laskuttaa puolestasi.


Rekisteröinti on ilmaista! Meille on tärkeää, että kaikki käyttäjämme ovat mahdollisimman hyvin vakuutettuja. Olemme ottaneet tapaturmavakuutuksen, joka kattaa työaikana sattuneet tapaturmat. Voit tutustua vakuutuksen sisältöön täällä.


Vakuuttajana on Vahinkovakuutusyhtiö If. Vahinkoilmoitus tehdään suoraan Ifiin Eezyn Extranetissä olevalla vahinkoilmoituslomakkeella. Tarvittaessa saat lisäohjeita. Jos sinulla on kysyttävää tai pohdit palvelun sopivuutta juuri sinulle, ota yhteyttä!


Verohallinnon joulukuussa julkaisema uusi ohjeistus laskutuspalveluille synnytti eriäviä tulkintoja ohjeen sisällöstä. Eezyn tulkinta jo tuolloin oli se, että tapaturmavakuutusmaksuun ja työnantajan sairausvakuutusmaksuun ei arvonlisäverolain perusteella tule lisätä arvonlisäveroa. Teimme Verohallintoon asiasta ennakkoratkaisupyynnön alkuvuodesta. Kesäkuussa saamamme. Tapaturmavakuutus 5. SuperEezyn käyttäjät pääsevät superhelpolla, sillä Eezy hoitaa laskut, kirjaa kulut ja tekee kaiken muunkin puolestasi.


Eezy on mukana UusioUra-tapahtumassa 04. Kaapelitehtaalla Helsingissä. Tule ihmeessä juttelemaan ja kysymään kevytyrittäjyydestä paikan päälle!


Eezyn kautta voit toimia itsenäisesti ilman omaa yritystä, nk. Eezy toimii samalla periaatteella, kuten esimerkiksi monen tunnistama UKKO. Kokemuksia: Eezy kevytyrittäjille. Eezyn laskutuspalvelun kautta voit laskuttaa tekemistäsi töistä suoraan asiakastasi ilman yritystä tai y-tunnusta. Koska Eezy maksaa sitten laskun sinulle palkkana, sinun ei tarvitse käyttää aikaasi byrokratiaan.


Eezy maksaa työnsuorittajalle palkan ja hoitaa laskutuspalveluihin soveltuvat lakisääteiset velvoitteet toimeksiantajana toimivan yrityksen tai yksityishenkilön puolesta. Palkka muodostuu kun arvonlisäverottomasta summasta vähennetään ennakonpidätys, Eezyn palvelumaksu, tapaturmavakuutus ja työnantajan sairausvakuutusmaksu. Eläke-, tapaturma- ja vastuuvakuutusmaksut.


Vapaaehtoinen työajan tapaturmavakuutus veloitetaan erikseen. Vastuuvakuutus ei aiheuta lisäkuluja käyttäjille (lukuun ottamatta konsultointi- ja suunnittelutyötä). YEL-vakuutuksen hankkimiseen saa apua, ja sen hallinnointi voidaan siirtää valtakirjan avulla Eezylle. Jos palkansaajan omistamassa tai hallitsemassa kulkuneuvossa matkustaa muita henkilöitä, joiden kuljetus on työnantajan asiana, korotetaan momentissa tarkoitettujen korvausten enimmäismääriä senttiä kilometriltä kutakin mukana seuraavaa henkilöä kohden. Suomen suurin kevytyrittäjän laskutuspalvelu.


Laskuta helposti ja vaivattomasti ilman omaa yritystä! Meiltä saat edullisen ja kattavan tapaturmavakuutuksen verkosta. Edullinen tapaturmavakuutus on hyvä henkilöturvan perusta jokaiselle. Osan ansioista voi Eezy. E-tunnuksen lähettämissä laskuissa arvonlisävero on yleensä mukana, koska toimimme työn myyvänä yrityksenä.


Yritysten välisessä laskuliikenteessä arvonlisävero ei ole työn hintaa korottava kustannus, sillä laskun maksava osapuoli saa vähentää veron kokonaisuudessaan omassa verotuksessaan. Kevytyrittäjällä ei ole juoksevia kuluja, sillä maksat vain silloin kun nostat palkkaa. Muita omia vakuutuksia sinun ei tarvitse ottaa.


Odealilla on vastuuvakuutus 1. Mikä on tapaturmavakuutus ? Saako kauttanne toimiessa vastuuvakuutuksen? Olen hankkinut erillisen suunnittelu- ja konsultointityön vastuuvakuutuksen. Voinko vähentää maksut kuluina? Sosiaali - ja työttömyysturva.


Mistä saan tietoa yrittäjän sosiaaliturvasta? Olenko kevytyrittäjänä pää- vai sivutoiminen yrittäjä? U19-maajoukkueen valmentaja Marko Rajamäki antaa ohjeet 1vs1-ohitusten tekemiseen.


Minihuuhkajien parhaisiin ohittajiin lukeutuva laituri Albion. Anna maatalouden veroilmoitus viimeistään 2. Voit tehdä veroilmoituksen OmaVerossa jo nyt. Muista myös ilmoittaa ja maksaa arvonlisävero viimeistään 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit