torstai 25. tammikuuta 2018

Itäsuomen poliisin tilannekeskus

Soitettaessa tähän numeroon, puheluun vastaa arkisin kello 8. Muina aikoina numero on suljettu. Tulosyksiköiden toiminnasta vastasivat tämän jälkeen liikennepoliisitarkastajat. Liikkuvan poliisin päämaja ja johdon esikunta sekä tilannekeskus (Tike). Toimimme kolmen maakunnan Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueella. Itä-Suomen Poliisi, Kuopio.


Poliisi löysi miehen ennen pimeän tuloa maanantaina. Bussi oli matkalla Nilsiästä Imatralle. Auto kuljetti imatralaisia Mansikkalan koulun 7. Samantyyppistä on kohdistunut pubiin aiemminkin. En tiedä, mikä siinä on, Vänninen sanoo. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea.


Hälytykset suoraan hälytyslistalta mHälytyskeskus hälytykset 11 Pelastustoimi, Poliisi, Palokunta, Liikennevirasto, Tilannehuone ja Tilannekeskus. Molemmat autot ovat vaurioituneet pahoin, ja onnettomuus on aiheuttanut vakavia henkilövahinkoja, poliisi kertoo. Yksi ajokaista on suljettu ja toinen on käytössä.


Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen. Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Hätäkeskuslaitos tiedotti aamulla Twitterissä, että Elisan verkon vian takia oli ilmennyt Suonenjoella häiriöitä hätäpuheluiden soittamisessa. Poliisin mukaan mahdollisesta palon sytyttäjästä ei ole vielä tietoa. Puumalassa kadonnut 67-vuotias mies on löytynyt kuolleena.


Kahdeksanvuotias tyttö löytyi kuolleena järvestä Kangasniemellä lauantaina. Tyttöä etsittiin laajasti kyläläisten ja viranomaisten voimin useiden tuntien ajan. Auto on anastettu tänä aamuna Kuopiosta Rauhalahden leirintäalueelta.


Jos sinulla on havaintoja. Eniten poliisia on työllistänyt erilaiset häiriökäyttäytymiset, joita on ollut nelisen kymmentä tapausta ja näistä useimmat ovat liittyneet ilotulitteisiin. Moottoritiellä on ennen rampille nousua satasen nopeusrajoitus. Tilannekeskus ei ota vastaan yleisöpuheluja eikä millään tavalla korvaa hätäkeskusta, vaan se tukee ammattimaista tilanteiden johtamista ja tarjoaa tukipalveluja etenkin kenttätoiminnalle, osin myös rikostutkinnalle. Alueella on tehty havainto karhusta ja karkotustoimet ovat alkamassa.


Hinausauto on matkalla tapahtumapaikalle, mutta häiriö voi kestää vielä noin puoli kuuteen saakka illalla. Lisätty Liikenneviraston ja poliisin tarkemmat tiedot. Tuli tuhosi kahdeksan asunnon rivitalossa yhden huoneiston täysin ja aiheutti savu- ja vesivahinkoja muissa huoneistoissa. POLIISI ON OTTANUT VARKAUDEN POLIISIVANKILASTA KARANNEEN MIEHEN KIINNI PIEKSÄMÄELTÄ YKSITYISASUNNOSTA. Miehen löytymisessä auttoivat ratkaisevasti yleisövihjeet eli kiitos havainnoista.


Juhannusaaton yövuoron aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit