perjantai 12. tammikuuta 2018

Maatalousyrittäjän isyysloma

Mela on maatalousyrittäjien ja apurahansaajien eläkelaitos. Tarjoamme viljelijöille, poronhoitajille, kalastajille, metsänomistajille sekä tieteen ja taiteen apurahansaajille monipuolista eläke- ja sosiaaliturvaa. FINLEX - Ajantasainen lainsäädäntö: 22. Käytännössä tämä edellyttää sitä, että hän on harjoittanut yritystoimintaa yhdenjaksoisesti vähintään neljän kuukauden ajan, ennen vakuuttamista koskevan hakemuksen jättämistä. Raskaus tai synnytys 6. Ottolapsen hoito (alle 6-vuotiaan lapsen hoitoon otto) 8. Varusmiespalvelus ja siviilipalveluksen suorittaminen 9. Kertausharjoitukset ja niitä korvaava palvelus 10.


Aikuiskoulutukseen osallistuminen 11. Lähiomaisen kuolema sekä hautajaiset 12. Sijaisapusyitä ovat mm.


Maatalousyrittäjän Mela-turva Mela eli Maatalousyrittäjien eläkelaitos tukee suomalaisen maatalousyrittäjän ja apurahansaajan hyvinvointia elämän eri vaiheissa. Jos vakuutettu hakee korvausta liikennevakuutusta koskevien lakien, työtapaturma- ja ammattitautilain tai maatalousyrittäjän työtapaturma- ja ammattitautilain nojalla sairaanhoitokustannuksista, joista on jo suoritettu tämän lain mukainen korvaus, Kansaneläkelaitoksella on oikeus saada sairausvakuutuksesta maksettua korvausta vastaava. Muuna tilapäisenä syynä tulisivat nykykäytännön mukaisesti kysymykseen aii.


Opintovapaaksi ei lueta aikaa, jonka kuluessa työntekijä työnantajan määräyksestä opiskelee tai saa koulutusta taikka jonka osalta työehto- tai virkaehtosopimuksin on sovittu siitä, että koulutus tai opiskelu rinnastetaan työssäoloon, taikka jonka kuluessa työntekijä osallistuu ammattinsa edellyttämään lakisääteiseen koulutukseen, ellei työntekijä tähän kirjallisesti suostu. Maatalousyrittäjän tulee lomaa anoessa tehdä ilmoitus, halu-aako kuulua kunnallisen lomituspalvelujärjestelemän piiriin, vai järjestääkö lomitukset itse. Lomituspalvelut järjestävä kunta huolehtii maatalousyrityksen lakisääteisistä lomituspalveluis - ta järjestämällä tilalle kunnan palveluksessa olevat maatalous - lomittajat.


Hakemukset postitetaan tänä vuonna lomituspalveluita käyttäneille. Työuraeläke edellyttää vuoden päätoimista työskentelyä työeläkevakuutettavassa työssä Voimassa 01. Soveltamisohje, Julkaisuaika 12. Kukkahattusetä: Liittynyt: 7. Oletko tutustunut linkkisi työaikalaskelmaan? Maataloustoimintaa harjoittaessasi olet työttömyysturvassa yrittäjä silloin, kun olet velvollinen ottamaan MYELvakuutuksen kyseistä päätointasi varten.


Jos olet maatalousyrittäjän eläkelaissa tarkoitettu apurahansaaja, sinua ei kuitenkaan pidetä työttömyysturvassa yrittäjänä MYEL-vakuutuksesta huolimatta. Päiväjärjestys Ilmoituksia Vaaleja 1) Kansainvälisten suhteiden ja Euroopan unionin asioiden tutkimuslaitoksen hallituksen eräiden jäsenten vaali. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit