maanantai 15. tammikuuta 2018

Op yritystili

Voit käyttää sitä joustavasti yrityksesi päivittäisten raha-asioiden hoitoon verkkopalveluilla, pankkiyhteysohjelmilla, kortilla sekä OP -yritysmobiililla. Avaa yritystili verkossa. OP :n henkilöasiakkaana saat avattua toiminimellesi tilin ja muut tarvitsemasi palvelut verkossa ilman konttorikäyntiä. Jos olet toisen pankin asiakas tai sinulla on muu yhtiömuoto, varaa aika verkossa ja avaa yritystili OP :ssa. Aloita edullisesti.


Maksa vain niistä palveluista, joita tarvitset. Elinkeinonharjoittajana voit hallinnoida yritystiliäsi henkilökohtaisten verkkopalvelutunnusten avulla ja ottaa käyttöön myös OP -yritysmobiilin. Mikäli et ole vielä OP :n asiakas, varaa aika yritystilin avaukseen.


Saat Y-tunnuksen OP Kevytyrittäjä -palvelun välityksellä. Ainoa kulu on palvelumaksu asiakkaasi maksamista laskuista. Oma Säästöpankin yritystili avataan yrityksesi maksuliikenteen hoitoon. Voit kytkeä siihen kaikki yrityksesi maksuliikennepalvelut, kortit, yritysverkkopankin sekä OmaMobiili-sovelluksen.


Tilivarat ovat aina käytettävissä ilman nostorajaa. Tiliin voi liittää yrityksen toimintaa helpottavia maksupalveluja. Yritystili päivittäisasiointiin. Valitset itse haluamasi maksuliikennepalvelut. OPn asiakkaana sinulla on käytössäsi turvallinen verkkopalvelu.


Suositamme sinua ottamaan yhteyttä sen kautta. Siirry suoraan sisältöön. Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Ota käyttöösi JavaScript, jotta voit jatkaa palvelun käyttöä. Löydä sopivin tiliratkaisu yrityksesi tarpeisiin.


Laskutus ja maksaminen. Tutustu laskutuksen ja maksamisen ratkaisuihin ja valitse yrityksellesi sopivin kokonaisuus. Myös jonotus on maksullista. Osuuspankki (lyhenne op ) on yhtiömuoto, jolla harjoitetaan osuuskuntamuotoista luottolaitos- ja pankkitoimintaa.


Osuuspankin asiakkaat voivat liittyä sen jäseniksi, jolloin he omistavat osuuden pankista. Osuuspankit eroavat liikepankeista ja säästöpankeista yhtiömuodon ja myös osuustoiminnallisuuden osalta. OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP :n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.


Erityisrahoitusyhtiö Finnvera auttaa tässä yrittäjäksi ryhtyviä uusille yrityksille suunnatulla alkutakaukselle, jonka hakeminen onnistuu suoraan esimerkiksi OP :n kautta. Pankkilainan lisäksi on muitakin rahoitusmuotoja yrityksille, kuten rahoituslimiitti ja luotollinen yritystili. Moderni yritystili tämän päivän yrittäjille. Kerää maksuja, valmistele kirjanpitosi ja ymmärrä yrityksesi taloutta – kaikki Holvissa. POP Pankki tarjoaa tutkitusti Suomen parasta asiakaspalvelua niin konttoreissa, verkossa kuin mobiilissakin.


Yhden katon alta kaikki pankkipalvelut. S-Pankki on S-ryhmän oma pankki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit