maanantai 29. tammikuuta 2018

Hyviä kirjoja luettavaksi

Hyviä kirjoja luettavaksi

Nyt luettelemani kirjaa eivät välttämättä ole parhaita kirjoja (kirjallisuustieteen, yliopistojen ja akatemioiden oppituolien ja kriitikoiden kaanonin mukaan) mutta ainakin ne ovat hyviä kirjoja. Joskus nimittäin parhaat kirjat voivat olla pahoja tai ainakin huonoja. Pidit sitten kaunokirjallisuudesta, tietokirjoista, fantasiasta tai runoista, tästä listasta löydät hyviä kirjavinkkejä. Kirjasuositukset on antanut kunkin kirjallisuuden lajin suurkuluttaja. BBC listasi sivuilleen 1kirjaa, jotka ihmisen olisi hyvä lukea.


Ilta-Sanomat teki omansa, suomalaisille paremmin istuvan listansa. Katso, montako kirjaa olet lukenut. Tutustu käyttäjän emiliajminki tauluun Kirjat. Sitä seuraa 2käyttäjää. Lyhyesti sanottuna mitkä olisivat hyviä sijoittamisen ja sen perusteisiin liittyviä kirjoja ? Jos voisitte laittaa kirjailijan- ja teoksen nimen olisi helpompi etsiä kirja kirjastosta.


Olisi parempi jos kirja olisi suomeksi kirjotettu. Tästä olisi suuri apu, kiitos etukäteen kaikille vastanneille. Tämän Pin-lisäyksen löysi Johanna Ylipaavalniemi.


Hyviä kirjoja luettavaksi

Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Kirja sytytti jälleen lukemisen haluni, ja kesätyöni ansiosta löysinkin monia hyviä kirjoja luettavaksi Lue sinulle sopiva määrä haasteeseen soveltuvia kirjoja ja kirjoita niistä blogiisi 23. Hyviä kirjoja ja vanhoja sarjakuvia. Ennen oli asiat paremmin, tai ainakin vanhat sarjakuvat olivat parempia.


Hyvinvointi ja Kehitys Ei kommentteja. Etsitkö hyviä kirjoja ? Kirjavinkit on hyvien kirjojen esittelemiseen keskittynyt sivusto. Maailmassa on niin paljon hyviä kirjoja , ettei huonoille kannata antaa tilaa ja aikaa.


Hyviä kirjoja luettavaksi

Self-education through classical literature. Listasin etupäässä omassa kirjahyllyssäni odottavia kirjoja tai sellaisia jotka olen jo kantanut kirjastosta kotiin odottamaan lukemista. Loput kirjat valitsin sellaisista, jotka muuten ovat pyörineet mielessä, että nuo pitäisi ehkä lukea. Listan ulkopuolelle jäi paljon kirjoja , mutta hyvähän se on, ettei luettava maailmasta lopu.


Lapset 1 ja etsin siis sellaista, jota kaikki voisivat kuunnella yhdessä. Olen kirjojen suhteen tosi nirso :ashamed: enkä itse ole enää löytänyt hyviä kirjoja luettavaksi , joten ajattelin kysyä teiltä suosituksia Luen mielelläni Tuija Lehtisen ja Anni Polvan kirjoja. Agatha Christien romaanit ovat myös mieluisia.


Hyviä kirjoja luettavaksi

Yksi suosikkini on myös Torey Haydenin kirjat. Siinäpä ne nyt sitten taitavat ollakin, joten. Usein oppilaat pyytävät minulta luettavaksi hyviä kirjoja. Yhtä usein olen kuitenkin huomannut, että minun hyvä ei ole oppilaan hyvä.


Tiedättehän, makuasioista kiisteleminen ei oikein kannata. Joskus toki tietää, että lähes kaikki tykkäävät jostain teoksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit